Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλλιπος Πετσάλνικος από το Ράδιο Σταγών

27 Μαΐου, 2016 20:33 Επιμέλεια: /

98328110_Petsalniko_230715c

Στο Ράδιο Σταγών μίλησε σήμερα το πρωί ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής και πρώην Υπουργός επί σειρά ετών σε πολλά Υπουργεία επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ , Φίλλιπος Πετσάλνικος.

Ο κος Πετσάλνικος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Ανδρέα Παπανδρέου λέγοντας ότι ο λαός ευημέρησε χωρίς το χρέος της Ελλάδας να  ξεπεράσει τα επιτρεπτά όρια.

Θεωρεί ότι το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και θεωρεί ότι αν δεν γκρέμιζαν την Κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.

Απέκλεισε κάθε συνεργασία του Κινήματος των Σοσιαλιστών Δημοκρατών ( ΚΙΔΗΣΟ ) με τον ΣΥΡΙΖΑ και απέδωσε τις διαρροές των τελευταίων ημερών για κάτι τέτοιο σε Πολιτικά Παιχνίδια των Κυβερνώντων.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.