Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Καλαμπάκας για το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας σχετικά με το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας

admin
admin
8 Σεπτεμβρίου 2015, 16:45

Με αφορμή τον θόρυβο που δημιουργήθηκε , με το υπ. αριθ. 251/2015 ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας, σχετικά με το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας , θα ήθελα να προβώ στις παρακάτω διευκρινίσεις:
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 4ης Αυγούστου 2015 ,επιδόθηκε στο προεδρείο από τον δημοτικό σύμβουλο κο Λεωνίδα Κεραμίδα, κείμενο , το οποίο αναφερόταν στη λειτουργία αλλά και τις ελλείψεις που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας . Ο κος Κεραμίδας ζήτησε να ψηφιστεί το κείμενο από το δημοτικό συμβούλιο , ώστε να καταστεί ψήφισμα.
Το κείμενο δεν ήταν δυνατόν να διανεμηθεί σε όλα τα μέλη του Δ. Σ. Καλαμπάκας γιατί δεν υπήρχε η δυνατότητα αναπαραγωγής λόγω του προχωρημένου της ώρας.
Έτσι αναγνώστηκε από τον κο Κεραμίδα και ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Τις επόμενες μέρες ο Δντής του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας κος Μάνθος Σκύφτας με παρεμβάσεις του στο ραδιόφωνο , αλλά και σε εφημερίδα των Τρικάλων, επέκρινε το Δ. Σ . , γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ψήφισε ένα κείμενο που ήταν συκοφαντικό και περιείχε ανακρίβειες.
Σ΄ αυτό το σημείο θέλω να τονίσω, ότι πρόθεσή μου δεν είναι η αντιπαράθεση με τον κο Σκύφτα, αλλά ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να απαντήσω σ΄ αυτά που έχουν ειπωθεί και να υπερασπιστώ μια ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.
Το κείμενο του κου Κεραμίδα που υιοθέτησε και ψήφισε το Δ. Σ. Καλαμπάκας, μοναδικό σκοπό είχε να αναδείξει τις ελλείψεις, που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας , τόσο σε προσωπικό , όσο και σε ιατρικό – φαρμακευτικό εξοπλισμό. Ελλείψεις που έχουν σαν συνέπεια , κάποια τμήματα να υπολειτουργούν , κάτι το οποίο και ο ίδιος ο κος Σκύφτας παραδέχτηκε και μάλιστα επέρριψε την ευθύνη για όλα αυτά στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Όσον αφορά την επίμαχο παράγραφο « Το κέντρο υγείας Καλαμπάκας με τη σημερινή του λειτουργία δεν μπορεί να παρέχει ούτε τις άμεσες πρώτες βοήθειες», θεωρώ ότι είναι κάπως υπερβολική και δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα, αφού είναι γνωστό ότι παρέχονται πρώτες βοήθειες ,καλού επιπέδου, από το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας.
Τέλος θα ήθελα να τονίσω, προς αποφυγή εντυπώσεων και παρεξηγήσεων, ότι ούτε στο κείμενο , ούτε στην ομόφωνη απόφαση του Δ. Σ. Καλαμπάκας δεν υπήρχε καμιά μομφή εναντίον των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας , τους οποίους το Δημοτικό Συμβούλιο και σέβεται και τιμά και μάλιστα αναγνωρίζει το δύσκολο έργο που επιτελούν κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Για την αποκατάσταση και μόνο της αλήθειας , παρακαλώ να δημοσιεύσετε το παραπάνω κείμενο

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Καλαμπάκας
Χαλατσάκης Πολυζώης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .