Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας στο Μουσείο Ελληνικής Παιδείας

15 Νοεμβρίου, 2015 14:15 Επιμέλεια: /

SAM_0381_DCE

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας, ευχαριστούν θερμά τον κο Παύλο Μπαλογιάννη, τόσο για την πρόσκληση, όσο και για την ξενάγηση στο νέο μουσείο της πόλης μας.

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας αναδεικνύει την εξαιρετική συλλογή βιβλίων και όχι μόνο, που με μεγάλο κόπο και ζήλο, συνέλεξε ο κος Παύλος Μπαλογιάννης επί σειρά ετών.
Ο επισκέπτης μπορεί να έρθει σε επαφή με την ελληνική παιδεία και τα γράμματα γενικότερα, σε έναν χώρο προσεκτικά μελετημένο, που αποτελεί στολίδι για την πόλη μας.
Ευχόμαστε ειλικρινά το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας να βρεί τόσο από  τους συνδημότες μας όσο και από τους επισκέπτες, την ανταπόκριση που του αξίζει και να αποτελέσει έναν χώρο μάθησης, εκπαίδευσης και πολιτισμού.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.