Ο Πρόεδρος Καστρακίου Περικλής Γιάννης : Έκανε τη νύχτα μέρα

10 Ιουνίου, 2015 08:15 Επιμέλεια: /

kastraki fota (1)

Τη νύχτα μέρα έκανε ο Πρόεδρος Καστρακίου  Περικλής Γιάννης τον δρόμο προς το κοιμητήριο αφού προχθές το βράδυ , μετά από πολλές αποτυχημένες απόπειρες , ανέβασε τον διακόπτη των φωτιστικών που τοποθετήθηκαν κατά μήκος του δρόμου με αποτέλεσμα η περιοχή να λουστεί στο φως .

Περίπου δεκαπέντε κολώνες  με ανάλογο αριθμό φωτιστικών σημείων τοποθετήθηκαν καθώς η περιοχή βρίσκονταν στο σκοτάδι παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι πολυσύχναστος λόγω του κοιμητηρίου .

Όμως κάποια προβλήματα που ανέκυψαν , μετά από παρεμβάσεις του προέδρου στον Αντιπεριφεριάρχη κ. Χρ. Μιχαλάκη , αντιμετωπίστηκαν και έτσι κατέστη δυνατόν να ανάψουν τα φώτα και η περιοχή να λουστεί κυριολεκτικά στο φως .

Αλλά οι παρεμβάσεις  του προέδρου δεν σταματούν στον φωτισμό καθώς χθες με τη βοήθεια συνεργείου τοποθέτησε σιδερένια κάγκελα στην πλατεία που βρίσκεται δίπλα στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου και φιλοξενεί την παιδική χαρά σε αντικατάσταση των παλιών ξύλινων κατασκευών που  είχαν φθαρεί .

Η παρουσία μικρών παιδιών στην παιδική χαρά η φθορά της ξύλινης προστατευτικής κατασκευής (κάγκελα) σε συνδυασμό με την υψομετρική διαφορά ,  κατέστησαν  την  αντικατάστασή της αναγκαία για την αποφυγή πιθανών ατυχημάτων .

Να σημειώσουμε πως σε όλα αυτά υπάρχει προσωπική εργασία του προέδρου κάτι που καταδεικνύει  την αγάπη του για το χωριό .

Τι λέει ο ίδιος ; Ότι παρά τα όσα μπορεί να λένε οποιδήποτε  , εκείνος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τον τρόπο που ξέρει καθώς  , όπως  χαρακτηριστικά υποστηρίζει , οι εποχές είναι δύσκολες για μεγάλα έργα και παρεμβάσεις κάτι που επιβάλλει την εκτέλεση μικρής κλίμακας έργα που διατηρούν το Καστράκι , ως  τουριστικό οικισμό ,  σε καλή κατάσταση  .

Ωστόσο δεν παραλείπει να καλέσει τους συγχωριανούς  του να συμβάλλουν ο καθένας , στο μέτρο του δυνατού   φυσικά , στον καλλωπισμό του χωριού .

kastraki fota (3) kastraki fota (2)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.