Ο Πούτιν στα Μετέωρα ;

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
5 Ιουλίου 2016, 08:21

Δεν ξέρω που στηρίζει ο δήμαρχος την πιθανότητα να προκύψει επίσκεψη Πούτιν στα Μετέωρα , Αλλά για να το λέει σίγουρα κάπου το στηρίζει και μακάρι να συμβεί . Πολύ δε περισσότερο θα είναι κάτι σημαντικό αν η επίσκεψή του Ρώσου προέδρου είναι με την επίσημη ιδιότητά του . Δεν μιλάμε βέβαια για τα οφέλη γιατί αυτά είναι αυτονόητα για την περαιτέρω ανάπτυξη του προσκυνηματικού τουρισμού καθώς το ενδιαφέρον των ομόδοξων Ρώσων για προσκύνημα στα Άγια Μετέωρα , διαγράφεται μεγάλο . Ανεξαρτήτως πάντως αυτών , εμείς , δηλαδή δήμος , Μητρόπολη , Μοναστική Κοινότητα , ας προετοιμαστούμε γι΄ αυτό .

  • Mme Cassoulet

    Με 17 πτήσεις τσάρτερ επιστρέφουν στην Τουρκία οι Ρώσοι τουρίστες – Πτώση στον τουρισμό της γειτονικής χώρας τους πρώτους πέντε μήνες του 2016 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος
    «Φιλί ζωής» αναμένεται να δώσουν στον τουρισμό της Τουρκίας οι Ρώσοι τουρίστες που επιστρέφουν στην γειτονική χώρα μετά την υπογραφή διατάγματος από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, με το οποίο αίρει την απαγόρευση να ταξιδεύουν οι Ρώσοι στην Τουρκία……………..(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .