Ο Πούτιν στα Μετέωρα ;

5 Ιουλίου, 2016 08:21 Επιμέλεια: /

rosiki-epemvasi-agion-oros-stratia-iperanthropon-episkepsi-poutin-stin-ellada-620x399_Fotor_Collage_DCE

Δεν ξέρω που στηρίζει ο δήμαρχος την πιθανότητα να προκύψει επίσκεψη Πούτιν στα Μετέωρα , Αλλά για να το λέει σίγουρα κάπου το στηρίζει και μακάρι να συμβεί . Πολύ δε περισσότερο θα είναι κάτι σημαντικό αν η επίσκεψή του Ρώσου προέδρου είναι με την επίσημη ιδιότητά του . Δεν μιλάμε βέβαια για τα οφέλη γιατί αυτά είναι αυτονόητα για την περαιτέρω ανάπτυξη του προσκυνηματικού τουρισμού καθώς το ενδιαφέρον των ομόδοξων Ρώσων για προσκύνημα στα Άγια Μετέωρα , διαγράφεται μεγάλο . Ανεξαρτήτως πάντως αυτών , εμείς , δηλαδή δήμος , Μητρόπολη , Μοναστική Κοινότητα , ας προετοιμαστούμε γι΄ αυτό .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Mme Cassoulet

    Με 17 πτήσεις τσάρτερ επιστρέφουν στην Τουρκία οι Ρώσοι τουρίστες – Πτώση στον τουρισμό της γειτονικής χώρας τους πρώτους πέντε μήνες του 2016 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος
    «Φιλί ζωής» αναμένεται να δώσουν στον τουρισμό της Τουρκίας οι Ρώσοι τουρίστες που επιστρέφουν στην γειτονική χώρα μετά την υπογραφή διατάγματος από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, με το οποίο αίρει την απαγόρευση να ταξιδεύουν οι Ρώσοι στην Τουρκία……………..(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.