ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς Ασπροποτάμου διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις

31 Ιουλίου, 2015 10:58 Επιμέλεια: /

PROTAYGOYSTIA_2014_01_DCE

Για μια ακόμη χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς Ασπροποτάμου διοργανώνει και το φετινό καλοκαίρι 2015, μια σειρά από πολλές και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν στόχο να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και την ψυχαγωγία των παραθεριστών και επισκεπτών του χωριού.
Μια από αυτές θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο την Πρωταυγουστιά (1/8/2015), στην καθιερωμένη για πάνω από δεκαοκτώ χρόνια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη θέση «Ασβεσταριά» που βρίσκεται στο δασικό δρόμο που συνδέει την Κρανιά με το Κονάκια των Σαρακατσαναίων. Μετά τον αγιασμό, θα προσφερθούν στους παρευρισκόμενους παραδοσιακή φασολάδα και άλλα νηστίσιμα εδέσματα, ενώ θα ακολουθήσει γλέντι και χορός με ορχήστρα δημοτικής μουσικής (προσφορά του Συλλόγου) .
Καλούνται οι Κρανιώτες, μέλη και φίλοι του Συλλόγου αλλά και όλοι οι Ασπροποταμίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση που θα γίνει στην πανέμορφη αυτή τοποθεσία, κάτω από το βαθύ ίσκιο των ελάτων και δίπλα από το παγωμένο νερό της πηγής. .
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθούν στο χωρίο και έχουν ως στόχο να κάνουν την παραμονή των συγχωριανών σε αυτό όσο το δυνατό πιο ευχά-ριστη.
ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.