Ο Πινιάρας στηρίζει Αλέκο ή ο Αλέκος Πινιάρα ?

3 Απριλίου, 2016 12:45 Επιμέλεια: /

20160402_142211_DCE

Άρχισαν οι συναντήσεις , έστω και για τσιπουράκι , και αφορούν τις συμμαχίες και στηρίξεις για τις επερχόμενες εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και δη για την διεκδίκηση του Δήμου Καλαμπάκας.

Στην Διάβα εθεάθησαν οι Πινιάρας και Αλέκος με άλλους ομοτράπεζους να  πίνουν το ποτάκι τους στην ταβέρνα του Δημήτρη Ζαρκάδα ( Μπλάκ ).

Και αν κρίνει κάποιος από την ουσία της συζήτησης , μάλλον άρχισαν οι συναντήσεις για την διεκδίκηση της Δημαρχίας Καλαμπάκας  στις ερχόμενες εκλογές.

Τώρα δεν καταλάβαμε αν ο Αντώνης Πινιάρας στηρίζει τον Θοδωρή Αλέκο για την διεκδίκηση της Δημαρχίας ή συμβαίνει το αντίθετο !! Πάντως ότι και να γίνει το come back είναι σίγουρο….

Κάποιοι πάντως λένε ότι είναι νωρίς για να ξεκινήσει κάποιος και κάποιοι άλλοι ότι αν δεν προλάβεις γρήγορα , τότε προλαβαίνουν άλλοι….

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Biribas

    Ούτε πρόεδρο στο ΚΑΠΗ δεν βγάζουν.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.