Ο Παραδοσιακός θερισμός και αλωνισμός του σιταριού στο κανάλι ΑΡΤ

18 Ιουνίου, 2016 11:00 Επιμέλεια: /

DSC_5646_DCE

Αύριο Κυριακή το πρωί στις  8.00 από τα ο κανάλι ΑΡΤ που μεταδίδεται και στην περιοχή μας θα προβληθεί η αναπαράσταση του Παραδοσιακού  θερισμού  και αλωνισμού , που πραγματοποιήθηκε στα Χάσια τον Ιούνιο του 2015.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή << 11500>> , πίσω από το ΚΕΠ του πρώην Δήμου Χασίων και διήρκησε 3 ώρες.

Όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πώς γινόταν παλαιότερα ( πριν μπουν τα μηχανήματα στην παραγωγή)  ο θερισμός και αλωνισμός του σιταριού.

Ήταν  μια μεγάλη και μοναδική εκδήλωση που υποστηρίχθηκε  από τον Δήμο Καλαμπάκας , την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και Μορφωτικούς Συλλόγους Δήμου Καλαμπάκας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.