Ο παλιός σταθμός

13 Φεβρουαρίου, 2017 08:14 Επιμέλεια: /

ose ktirio fotagogisi

Σχεδόν κάθε χρόνο που περνάμε για να το χώρο του μνημείου της μάχης της Μερίτσας γυρίζουμε το βλέμμα μας προς το παλιό κτήριο του σιδηροδρομικού σταθμού Οξυνείας που παρά τα ογδόντα και πλέον χρόνια από την κατασκευή του και την μετέπειτα εγκατάλειψη , καθώς οι κατοχικές δυνάμεις ξήλωσαν τις ράγες της γραμμής που εστάλησαν  στα χυτήρια της Γερμανίας για να γίνουν πολεμικό υλικό , εκείνο εξακολουθεί να στέκει όρθιο αδιάψευστος μάρτυς της καταστροφής που υπέστη η Ελλάδα από την Χιτλερική Γερμανία .

Μήπως για όλους αυτούς τους λόγους ο Δήμος κάτι να κάνει ώστε να αποκατασταθεί και να αξιοποιηθεί ως μουσείο για την μάχη της Μερίτσας όπως είχε προγραμματιστεί από τον τότε Δήμο Χασίων ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.