Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμπάκας συμμετείχε για τρίτη συνεχή χρονιά σε παιδικούς αγώνες τένις με φιλικό χαρακτήρα

11 Ιουλίου, 2016 14:42 Επιμέλεια: / ,

φωτος Ιωαννας εως 8-7-2016 010

Ο Όμιλος  Αντισφαίρισης Καλαμπάκας (Ο.Α.Κ.) πριν από μερικές ημέρες συμμετείχε για τρίτη συνεχή χρονιά σε παιδικούς αγώνες τένις με φιλικό χαρακτήρα που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Τρικάλων (Ο.Α.Τ.) και ο Αθλητικός Σύλλογος  Αντισφαίρισης Τρικάλων (Α.Σ.Α.Τ.).

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να περάσουν δυο πολύ όμορφα πρωινά του Σαββάτου στις αθλητικές εγκαταστάσεις  των δύο παραπάνω συλλόγων, παίζοντας τένις και δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους στο αγαπημένο τους άθλημα.  Συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού μέχρι και τις τελευταίες τάξεις του Λυκείου. Παρά την ζέστη και τον καυτό ήλιο αρωγοί και συμπαραστάτες στην όλη τους  προσπάθεια  ήταν οι γονείς που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και να επιβραβεύουν τα  παιδιά τους.

Στο τέλος των αγώνων δόθηκαν σε όλα τα παιδιά μετάλλια για τη συμμετοχή και την ακούραστη προσπάθειά τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές του  Ο.Α.Τ. κ  Καραΐσκο  Γιώργο, κα Κουτανίτη Μαριάννα και κ  Ξάνθο Θανάση, στον προπονητή του Α.Σ.Α.Τ. κ Φώλια Γιώργο και στην προπονήτρια του Ο.Α.Κ. κα Γιαννακίδου Ιωάννα.

Δέσμευση και των τριών συλλόγων ήταν να πραγματοποιηθεί και του χρόνου αυτή η γιορτή του αθλητισμού, παροτρύνοντας  να συμμετέχουν ακόμα περισσότερα παιδιά, προκειμένου να γίνει ευρύτερα γνωστό το άθλημα της Αντισφαίρισης.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμπάκας, εκ μέρους της προπονήτριας Γιαννακίδου Ιωάννας, ευχαριστεί θερμά τους μικρούς αθλήτές/τριες και τους γονείς τους για την άψογη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Επίσης εύχεται καλό καλοκαίρι κ υπόσχεται ραντεβού ξανά στα γήπεδο τον Σεπτέμβριο για μια νέα αθλητική – τεννιστική χρονιά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.