Ο Νίκος Καρανίκας μιλά στην τοπική εφημερίδα Η ΕΡΕΥΝΑ – Γιατί επέλεξε την ομάδα της Κρύας Βρύσης – Διαβάστε όλη τη συνέντευξη

admin
admin
23 Ιουλίου 2014, 13:19

Αποτελούσε… σημείο αναφοράς της ομάδας των Καλυβίων καθώς μετρά πολλά χρόνια εκεί. Ήταν η μοναδική ομάδα του νομού της οποίας τη φανέλα έχει φορέσει αλλά από χθες άλλαξε στρατόπεδο και πήγε στην Κρύα Βρύση. Ο Νίκος Καρανίκας θα ενισχύσει την προσπάθεια των «κιτρινομπλέ» στη νέα σεζόν.
Πως επέλεξες την Κρύα Βρύση;
Το φετινό καλοκαίρι υπήρξαν προστάσεις που με έβαλαν σε σκέψεις για να αποχωρήσω και οι άνθρωποι της Κρύας Βρύσης με κέρδισαν από την 1η στιγμή που συζητήσαμε καθώς έδειξαν πόσο πολύ με υπολόγιζαν και με ήθελαν.

Ποιοι οι στόχοι της ομάδας σου;
Η Κρύα Βρύση θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα και αυτός ήταν ένας ακόμη λόγος που με έπεισε στο να αγωνιστώ φέτος εκεί. Η Κρύα Βρύση είναι η 1η τοπική ομάδα που θα αγωνιστώ εκτός από τα Καλύβια παρά τις προτάσεις που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Θα ήθελες κάτι να πεις για την προηγούμενη ομάδα σου;
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την διοίκηση και τους παίκτες του ΑΟ Μ. Καλυβίων για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, και τους εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα σεζόν. Εύχομαι γενικότερα σε όλες τις ομάδες να έχουν μια υγιή χρονιά και πλέον στην ομάδα μου να πετάξουμε μαζί τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση.

Ποια πιστεύεις ότι θα είναι η εικόνα στο νέο πρωτάθλημα;
Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη και δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα… φαίνεται ότι υπάρχουν 4 με 5 ομάδες οι οποίες ουσιαστικά θα πρωταγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα και θέτουν από νωρίς υψηλούς στόχους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .