Ο νέος αγρότης

22 Ιουλίου, 2014 07:55 Επιμέλεια: /

agrotis_medium_DCE

Προχθές συναπάντησα τυχαία ένα γνωστό μου νέο αγρότη ο οποίος , εκτός όλων των άλλων , μου έθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέος που θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με την αγροτική παραγωγή .
Ο άνθρωπος παλεύει να βρει τους ρυθμούς του παράγοντας φακές και ρεβίθια , ώστε να ξεφύγει από τις γνωστές καλλιέργειες (στάρι , καλαμπόκι) , πλην όμως στην συνολική σούμα βγαίνει μείον συνεπεία του υψηλού , απαγορευτικού , κόστους καλλιέργειας .
Ωστόσο φάνηκε να τα παίρνει στην κράνα , που λένε , από δύο πράγματα : με την υποχρέωση να πληρώνει ασφάλιστρα στον ΕΛΓΑ προκειμένου να καλύπτεται η παραγωγή από θεομηνίες και την απουσία του κράτους από τους νέους ανθρώπους που αγωνιούν και αγωνίζονται να ασχοληθούν με την αγροτική παραγωγή .
Τον έδωσα χίλια δίκια καθώς έτσι έχουν τα πράγματα και αποχαιρετώντας τον αναρωτήθηκα αν πράγματι η χώρα βγαίνει από την κρίση ή βυθίζεται ακόμα πιο βαθειά σ” αυτήν !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.