Ο μουσικός και χορευτικός πλούτος

18 Ιουνίου, 2015 07:57 Επιμέλεια: /

DSC_4294_DCE

Μπορεί η εποχή  της τεχνοκρατίας  και της παγκοσμιοποίησης  να τραβάει  για αλλού  λαούς και πολιτισμούς  αλλά  να που υπάρχουν αντιστάσεις  που κρατούν  όρθια την παράδοση  και την Ελληνική ταυτότητα . Για μια ακόμη χρονιά  λοιπόν πραγματοποιήθηκε η  εκδήλωση της Σχολής Παραδοσιακών χορών Δήμου  Καλαμπάκας όπου τα χορευτικά τμήματα νηπίων, Δημοτικού και Γυμνασίου της σχολής ξετυλίγουν τις χορευτικές τους ικανότητες μέσα από ένα μαγευτικό σεργιάνι στην όμορφη Ελλάδα.

Και είναι  ενθαρρυντικό να βλέπεις νέα παιδιά  να μαθαίνουν χορούς και τραγούδια της λαϊκής – δημοτικής  μας  μουσικής  παράδοσης  κάτω από την εκπαιδευτική μέριμνα  ανθρώπων  που σπούδασαν  και αγαπούν  το Έθνικ  .

Αξίζει λοιπόν σε όλους  αυτούς τους ανθρώπους  και κυρίως  στον πρωτεργάτη , σε επίπεδο Δήμου  Καλαμπάκας  ,  Γιάννη  Δήμα , να αναγνωρίσουμε   την προσφορά  τους   και την συνεισφορά  τους  στην διατήρηση της μουσικής  μας κληρονομιάς  πιστεύοντας πως η δημοτική αρχή θα  συνεχίσει στηρίζει αποφασιστικά   το συγκεκριμένο τμήμα του δήμου.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.