Ο μουσικός και χορευτικός πλούτος

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
18 Ιουνίου 2015, 07:57

Μπορεί η εποχή  της τεχνοκρατίας  και της παγκοσμιοποίησης  να τραβάει  για αλλού  λαούς και πολιτισμούς  αλλά  να που υπάρχουν αντιστάσεις  που κρατούν  όρθια την παράδοση  και την Ελληνική ταυτότητα . Για μια ακόμη χρονιά  λοιπόν πραγματοποιήθηκε η  εκδήλωση της Σχολής Παραδοσιακών χορών Δήμου  Καλαμπάκας όπου τα χορευτικά τμήματα νηπίων, Δημοτικού και Γυμνασίου της σχολής ξετυλίγουν τις χορευτικές τους ικανότητες μέσα από ένα μαγευτικό σεργιάνι στην όμορφη Ελλάδα.

Και είναι  ενθαρρυντικό να βλέπεις νέα παιδιά  να μαθαίνουν χορούς και τραγούδια της λαϊκής – δημοτικής  μας  μουσικής  παράδοσης  κάτω από την εκπαιδευτική μέριμνα  ανθρώπων  που σπούδασαν  και αγαπούν  το Έθνικ  .

Αξίζει λοιπόν σε όλους  αυτούς τους ανθρώπους  και κυρίως  στον πρωτεργάτη , σε επίπεδο Δήμου  Καλαμπάκας  ,  Γιάννη  Δήμα , να αναγνωρίσουμε   την προσφορά  τους   και την συνεισφορά  τους  στην διατήρηση της μουσικής  μας κληρονομιάς  πιστεύοντας πως η δημοτική αρχή θα  συνεχίσει στηρίζει αποφασιστικά   το συγκεκριμένο τμήμα του δήμου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .