Ο Μορφωτικός Σύλλογος Οξύνειας ΄΄Η Μερίτσα΄΄ διοργανώνει εκδρομή στην Ιερά Μονή Πούντας Αγίας Παρασκευής στο Καναλλάκι Πρεβέζης

11 Ιουλίου, 2017 08:00 Επιμέλεια: /

EIDIOIOAOaaieep_Udioc24ae

Το Σάββατο 15/7/2017 ο Μορφωτικός Σύλλογος Οξύνειας ΄΄Η Μερίτσα΄΄ διοργανώνει εκδρομή στην Ιερά Μονή Πούντας Αγίας Παρασκευής στο Καναλλάκι Πρεβέζης.

Συγκέντρωση και αναχώρηση από την πλατεία του χωριού στις 7:30π.μ.

Μετά από δύο ώρες θα πραγματοποιηθεί στάση για καφέ έξω από την πόλη των Ιωαννίνων. Διασχίζοντας το χωριό Παραμυθιά φτάνουμε στις ξακουστές Πηγές του Αχέροντα όπου οι μικροί μας φίλοι αν το επιθυμούν μπορούν να πάρουν μέρος σε δραστηριότητες. Έπειτα επίσκεψη στο Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής (Πούντας). Μετά το προσκύνημα αναχωρούμε για τη φημισμένη Πάργα. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο, καφέ και φαγητό. Το απόγευμα συγκέντρωση στις 18:30μ.μ και αναχωρούμε για το δρόμο της επιστροφής.

Τιμή εισιτηρίου: 15,00

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με Ντιβούλια Λίτσα 6938250409 έως Πέμπτη 13/7.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.