Ο Μητροπολίτης Ιωανίννων στην Ι.Μ.Βαρλαάμ

3 Ιουλίου, 2017 09:36 Επιμέλεια: /

Untitled

Αρχιερατική Θ. Λειτουργία τελέστηκε στην Ι.Μ.Βαρλαάμ Χοροστατούνος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων και τοποτηρητού της Ι.Μητροπόλεώς μας κ. Μαξίμου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Ηγούμενο της Ι.Μονής π.Ισίδωρο και τους υπόλοιπους πατέρες για την φιλοξενία, ενώ στο αρχονταρίκι της Ι.Μονής μίλησε για τη μεγάλη ευλογία την οποία δέχτηκε, με το να διακονήσει τον τόπο των Αγίων Μετεώρων ως τοποτηρητής. Ο γέροντας Ισίδωρος μίλησε με εγκαρδιότητα προς τον Σεβασμιώτατο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στο μοναστήρι. Λίγο αργότερα του δώρησε ένα Αρχιερατικό εγκόλπιο το οποίο δέχτηκε με συγκίνηση ο κ. Μάξιμος.

Οι πιστοί προσκυνητές αμέσως μετά το κέρασμα πήραν την ευχή των κληρικών και αποχώρησαν.

Κείμενο και φωτογραφίες από http://imsm.gr/

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.