Ο Μικέλης Χατζηγάκης αναλαμβάνει ρόλο στην «Εστία»

6 Φεβρουαρίου, 2017 07:53 Επιμέλεια: /

Untitled

Μετά από πρόταση της εφημερίδας «Εστία» ο Μικέλης Χατζηγάκης αναλαμβάνει τακτικός αρθρογράφος. Κάθε Σάββατο θα έχει την στήλη «Εδώ Βοστώνη» όπου θα αναλύει ζητήματα διπλωματίας, διεθνών σχέσεων και διεθνών οικονομικών. Η «Εστία» είναι ένα έγκυρο δημοσιογραφικό φύλλο των Αθηνών και ένα από τα αρχαιότερα έντυπα της Ελλάδας (ιδρύθηκε το 1894). Η «Εστία» μαζί με την Καθημερινή αποτελούν τις ναυαρχίδες της κεντροδεξιάς και του ευρύτερου φιλελεύθερου χώρου.

Στο δελτίο τύπου της «Εστίας» διαβάζουμε ότι η εφημερίδα ανανεώνει το δυναμικό της και εκτός του Μικέλη Χατζηγάκη, ρόλο τακτικού αρθρογράφου αναλαμβάνουν και οι: πρώην πρέσβης Αλέξανδρος  Μάλλιας, Στέλιος Πέτσας οικονομολόγος και στενός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη στα δημοσιονομικά, ο καθηγητής δημόσιας διοίκησης Αντώνης Μακρυδημήτρης στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, ο εκλογικός αναλυτής Πάνος Σταθόπουλος, ο δημοσιογράφος – ιστορικός Τίτος Αθανασιάδης, και οι δημοσιογράφοι Τηλέμαχος Μαράτος και Σαράντος Καργάκος.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.