Ο καιρός το τριήμερο του δεκαπενταύγουστου!

giorgospasxalidis
13 Αυγούστου 2015, 15:26

Στο ίδιο μοτίβο με τις ημέρες που διανύουμε θα συνεχιστεί ο καιρός και το επόμενο τριήμερο, με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές και θερμοκρασίες στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, χωρίς να λείπουν όμως και οι μεσημεριανές  μπόρες, περιορισμένες κυρίως στις περιοχές της Ηπειρωτικής χώρας που βρίσκονται κάτω απο ορεινούς όγκους. Ειδικότερα:

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου 

14 Αυγουστου

Αναμένεται αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές, με λίγα σύννεφα που θα πυκνώσουν το μεσημέρι κυρίως στο εσωτερικό της Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Στερεάς και Πελοποννήσου και θα δώσουν τοπικές μπόρες. Όπως είπαμε και παραπάνω περισσότερο πιθανές για την εκδήλωση αυτών των φαινομένων είναι οι περιοχές που βρίσκονται πάνω σε βουνά, ή γύρω απο αυτα. Πιθανότατα καταιγίδα θα εκδηλωθεί και στη δυτική Κρήτη. Οι θερμοκρασίες σε φυσιολογικά επίπεδα όπως μπορείτε αν δείτε στον παραπάνω χάρτη. Οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο εως 4 μποφόρ.

Το Σάββατο 15 Αυγούστου:

Αναμένεται να συνεχιστεί το ίδιο ακριβώς σκηνικό, με καλές καιρικές συνθήκες, αλλα και μεσημερινές πολύ τοπικές μπόρες στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας, της ηπείρου, και στα βόρεια της Θεσσαλίας. Στην υπόλοιπη χώρα ήλιος και λίγα σύννεφα. Η θερμοκρασία θα βρεθεί σε μικρή άνοδο θα βρεθεί στις περισσότερες περιοχές στους 35-36°c. Άνεμοι ασθενείς και στο Αιγαίο εως 4 μποφόρ.

Την Κυριακή 16 Αυγούστου:

Αναμένεται  καλός καιρός αλλα δεν αποκλείεται και πάλι η εκδήλωση μεσημεριανών μπορών σε αρκετές περιοχές – κυρίως ορεινές- της ηπειρωτικής χώρας. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο εκ νέου και θα φτάσει τους 36°c και τοπικά τους 37°c. Άνεμοι ασθενείς.

Για την περιοχή της Καλαμπάκας: 

Όπως είπαμε και παραπάνω, τις μεσημεριανές ώρες τοπικές νεφώσεις θα πυκνώνουν και θα δίνουν την Παρασκευή και το Σάββατο τοπικές μπόρες. Αυτο ισχύει κυρίως για τα χωριά που βρίσκονται πάνω σε ορεινούς όγκους και τις γύρω περιοχές απο αυτούς, και τα φαινόμενα θα είναι περιορισμένης έκτασης . Τις βραδυνές ώρες αναμένεται βελτιωμένος καιρός και τις τρείς ημέρες. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάνει τους 36°c και τοπικά τους 37°c. Άνεμοι ασθενείς.

  the feels fighting depression in college chegg playdid https://justbuyessay.com/ you know that at any moment academic writing you could die

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .