Ο κατήφορος ξεκίνησε ….

admin
admin
14 Νοεμβρίου 2017, 08:06

Τελικά ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ,εξήγγειλε απόψε «εσπευσμένα», τη χορήγηση του «κοινωνικού μερίσματος «. Χωρίς να λάβει υπόψη, τις προτάσεις της αντιπολίτευσης . Ούτε προτεραιότητα στους μακροχρόνια ανέργους,ούτε σκέψη για ελάφρυνση των χαμηλότερων εισοδηματικών νοικοκυριών, από τα βάρη του ΕΝΦΙΑ….. Τον οποίο ,ως ΆΔΙΚΟ φόρο,θα ΚΑΤΑΡΓΟΎΣΕ ….
Γιατί εξαγγέλλει επειγόντως το «κοινωνικό μέρισμα» ; Γιατί, είναι στριμωγμένος στη γωνία…. Για ν αλλάξει την πολιτική ατζέντα. Για να περάσει στο «ντούκου «, την αυστηροποιηση του Ποινικού Κώδικα στο θέμα των ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΏΝ  ( αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη των «αλληλέγγυων….»). Για να ξεφύγει από την «οσμή σκανδάλου», στα  εξοπλιστικά. Για να προλάβει την ενδυνάμωση της κεντροαριστεράς,αφου τρόμαξε τη δυναμική  του χώρου….
Μάταιος κόπος…. Ότι είναι να γίνει,θα γίνει. Ο κατήφορος,ξεκίνησε. Το τέλος, θα ειναι «θορυβώδες «…..Οπως και η εντυπωσιακή άνοδος.  ΌΤΙ ΑΡΧΊΖΕΙ ΩΡΑΊΑ,ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ ΜΕ ΠΌΝΟ….

 

Ηλίας Γ.  Βλαχογιάννης, πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων.

  • Mme Cassoulet

    Για να το λέτε κάτι ξέρετε από κατήφορο. Συνεχίστε να σκούζετε για να σας βγάλουν από τον πάτο του πηγαδιού βρεγμένους……

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .