Ο καλύτερος ας κερδίσει… Η συνέντευξη τύπου του 43ου τελικού του κυπέλλου της ΕΠΣΤ

admin
admin
16 Μαρτίου 2017, 18:40

Πραγματοποιήθηκε στο Ntinas Hotel η συνέντευξη τύπου του 43ου τελικού του κυπέλλου της ΕΠΣΤ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Για τον τελικό μίλησαν οι δύο προπονητές, Θοδωρής Καραγιάννης και Κώστας Ζαφείρης και οι δυο αρχηγοί Γκόβαρης και Λαγκαδηνός όπως και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης, Στέφανος Παιδής.

Παιδής: Η συνεργασία που κάναμε με την Ξεναγό Διαφημιστική αναβαθμίζει αισθητά τον τελικό του κυπέλλου. Είναι μια αρχή. Έχουμε και τον τελικό του παιδικού. Υπάρχουν κάποιες καινοτομίες για τον τελικό του κυπέλλου. Οι δημοσιογράφοι θα ψηφίζουν τον καλύτερο παίκτη του αγώνα τον MVP, θα έχουμε ζωντανή μετάδοση, θα υπάρχει μια ειδική απονομή στους παίκτες του Νεοχωρίου και των Μετεώρων με τις περισσότερες συμμετοχές και σε αυτούς που είχαν βάλει τα περισσότερα γκολ. Είναι ένας τελικός με δύο ομάδες αρκετά καλές το έχουν δείξει και στο πρωτάθλημα και θα ορίσουμε και μια τετράδα διαιτητών που θα έχει εμπειρία και νέους που μπορούν να ανέβουν την κλίμακα και να ανέβουν παραπάνω. Διαιτητής θα είναι ο Βαγγέλης Κοντίνος με επόπτες τους Νίκο Μανούρα και τον Πέτρο Κωτούλα και 4ος ο Μάρκος Θανάσης. Ελπίζουμε ότι θα γίνει ένας καλός αγώνας και ο καλύτερος , βέβαια υπάρχει και τύχη, αλλά ο καλύτερος ας κερδίσει.

Ζαφείρης: Είναι τιμή για το ερασιτεχνικό όλο αυτό που γίνεται, είναι σαν δεξίωση για εμάς. Η ομάδα μας μέσα απο το επίπεδο που έχει θα προσπαθήσει να βγάλει ήθος και αξιοπρέπεια μέσα στο γήπεδο και αγωνιστικότητα. Έχουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο απέναντι μας και μια ιστορική ομάδα που είναι η πολυνίκης του θεσμού. Εύχομαι, γιατί έχουν πάρει πάρα πολλά να γυρίσει η πλάστιγγα να πάρουμε και εμείς κανένα. Από την πλευρά μας θα κάνουμεότι είναι καλύτερο να διεξαχθεί ένα ωραίο παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια και εύχομαι να πάνε όλα καλά για την ομάδα μου. Να το ευχαριστηθούν όλοι.
Σε ένα τελικό δεν υπάρχει φαβορί είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Σίγουρα η ομάδα μας έχει δείξει μια σταθερότητα αλλά άλλο το κύπελλο και άλλο το πρωτάθλημα. Τα Μετέωρα έχουν δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο , έχει μια καλή και σοβαρή ομάδα και το Νεοχώρι τη μια ήττα και τη μια ισοπαλία την έχει κάνει με τα Μετέωρα και αυτό λέει πολλά για το πως μπορεί να πάει ο τελικός.

Καραγιάννης: Να συγχαρώ την ΕΠΣΤ. Έχει μια αναβάθμιση ο τελικός του κυπέλλου. Έυχομαι να πάνε όλα καλά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και να φύγει όλος ο φίλαθλος κόσμος απο το γήπεδο, γεμάτος και ευχαριστημένος. Εμείς ξεκινήσαμε δύσκολα φέτος είμαι όμως ικανοποιημένος γιατί παρότι ξεκινήσαμε δύσκολα, είχαμε την αποχώρηση πολλών βασικών παικτών και έπρεπε να φτιάξουμε μια ομάδα απο όσα παιδιά μείναμε , μιας και δεν είχαμε την δυνατότητα ενίσχυσης η οποία θα είναι ανταγωνιστική , ανανεωμένη και να αποτελέσει τη βάση για την επόμενη 8ετία, 10ετία του Καλαμπακιώτικου ποδοσφαίρου. Σε αυτό το πλαίσιο νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει καλά. Βρισκόμαστε και σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου και αυτό μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους.
Θεωρητικά φαβορί είναι το Νεοχώρι. Με την έννοια ότι έχει πιο έμπειρη ομάδα. Ποδοσφαιριστές που πιθανόν μπορούν να διαχειριστόυν καλ΄θτερα τα πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Αλλά αυτό μόνο στην θεωρία. Στον αγωνιστικό χώρο πολλές φορές ΄συμβαίνουν άλλα πράγματα. Εμείς θα στηριχθούμε στην δίψα που έχουν τα παιδιά και αυτό καμιά φορά μπορεί να φτάνει και να περισσεύει. Ξεκάθαρο φαβορί δεν υπάρχει. Είναι αήττητη σε όλα τα παιχνίδια, έκανε μια ήττα στο δικό μας το παιχνίδι στην πρώτη αγωνιστική και μπορούμε να πούμε ότι μπορεί να συμβεί στην αρχή. Απο κει και πέρα διαχειρίστηκε όλα τα παιχνίδια. Με αυτή την έννοια μπορείτε να θεωρείτε φαβορί.

Λαγκαδηνός: Είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό. Συγχαρητήρια στην ΕΠΣΤ για αυτή την τελετή. Περιμένουμε πως και πώς τον τελικό. Θα δώσουμε τα δυνατά μας, ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς και πιστεύω πως η τύχη είναι με τους δυνατούς. Εμείς να είμαστε έτοιμοι και ο καλύτερος ας κερδίσει.

Γκόβαρης: Συγχαρητήρια για αυτή την εκδήλωση είναι σε επαγγελματικά πρότυπα και μακάρι να γίνεται κάθε χρονιά. ¨οσο αφορά το παιχνίδι, ο φίλος μου ο Ζαφείρης είπε ότι είμαστε ο πολυνίκης του θεσμού και είπε ότι εύχεται να πάρουν το κύπελλο αυτοί. Εγώ εύχομαι να γίνει ένα πραγματικά καλό παιχνίδι. Να συνεχίσουμε στην παράδοση που μας θέλει να παίρνουμε κύπελλο. Στους τελευταίους τελικούς έχω χάσει κάποια παιχνίδια και εύχομαι σε αυτόν τον τελικό που είναι ο 7ος που είναι και το νούμερο μου να τον πάρω. Έυχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να πάμε καλά .

goaltrikala.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .