Ο κ.Βλαχογιάννης για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ .

admin
admin
18 Οκτωβρίου 2017, 12:14

Προφανώς και είναι θετική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού  στις ΗΠΑ και η συνάντηση του με τον Πρόεδρο Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ.
Θα αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα αυτής,μόλις έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες απο τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.
Η Αμερική είναι σύμμαχος μας και πρέπει να ενδυναμώσουμε τους δεσμούς ανάμεσα στους δύο λαούς.
Το σίγουρο είναι ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος αναφέρθηκε στα 2,4 δισ. για την αναβάθμιση των αεροσκαφών της Πολεμικής αεροπορίας,είπε πολύ καλά λόγια για τα χώρα μας,έδωσε κι αυτός ευχές για τη μείωση  (αλλά από τους. .. Ευρωπαίους εταίρους μας….)του Ελληνικού  χρέους, και   δεν είπε τίποτα για το Δ.Ν.Τ…..
Η κυβερνητική πολιτική ΔΕΝ θα κριθεί από τις επισκέψεις στο εξωτερικό και από τα καλά λόγια για την Ελλάδα ,αλλά θα κριθεί από την ικανότητα και βούληση της κυβέρνησης να βγάλει τη χώρα απ την κρίση,να μειώσει τα υπέρογκα φορολογικά βάρη των Ελλήνων πολιτών,να τονώσει την αγοραστική δύναμη των αυτων ,να καταπολεμήσει την φοροδιαφυγή,να μειώσει την ανεργία,να δώσει Αναπτυξιακή προοπτική στη χώρα.
Δυστυχώς,τίποτα  απ αυτά δεν συμβαίνει,ούτε πρόκειται να συμβεί,όσο στην εξουσία παραμένει αυτή η ανίκανη κυβέρνηση.
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων,στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΚΌΝΤΡΑ και στην εκπομπή» επί του Πιεστηρίου » των Σπυρου ΓΚΟΥΤΖΙΑΝΗ και Μάκη ΚΟΥΡΉ, ο πρ.Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  Ηλίας Γ Βλαχογιάννης,όπου συμμετείχε σε πολιτική συζήτηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .