Ο Κ. Σκρέκας για το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες

23 Μαρτίου, 2016 17:34 Επιμέλεια: /

skrekas

Για το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες τοποθετήθηκε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας. Υπογράμμισε ότι «η Ευρώπη δεν θα πρέπει να φοβηθεί και σε καμία περίπτωση να μην περιοριστούν οι ελευθερίες διακίνησης ανθρώπων και προϊόντων όπως η ίδια η συνθήκη Σένγκεν προβλέπει».  «Το τελευταίο χτύπημα» συνέχισε «αποδεικνύει ότι αυτές οι ομάδες είναι επιχειρησιακά έτοιμες να δράσουν και εμείς θα πρέπει να δούμε σαν Ευρώπη πως μπορούμε να το αποτρέψουμε. Τα χτυπήματα αυτά προκαλούν αφενός θύματα και αφετέρου φόβο, ο οποίος μπορεί να βάλει τελικά σε περιορισμό των ελευθεριών και της διακίνησης αγαθών, όπως προβλέπεται από τη συνθήκη Σένγκεν.  Αυτό που με ανησυχεί είναι να υπάρξουν έντονα φαινόμενα ρατσισμού, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη χώρα μας».

Ο κ. Κ. Σκρέκας τόνισε ότι «από την Ελληνική Κυβέρνηση απαιτείται σοβαρή και υπεύθυνη αντιμετώπιση. Και εμείς από την πλευρά μας, από την αντιπολίτευση, να συμβάλλουμε όσο μπορούμε. Δεν μπορώ να μην μιλήσω για αυτές τις εικόνες ντροπής που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στην Ειδομένη, με παιδιά να περπατούν μέσα στις λάσπες, πρόσφυγες να αυτοπυρπολούνται, στα Γιάννενα να υπάρχουν εντάσεις κλπ.. Η χώρα μας δεν ήταν έτοιμη και δεν είχε προνοήσει να ετοιμάσει τους χώρους που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν αυτούς τους ανθρώπους. Οφείλουμε να το κάνουμε συγκροτημένα και συντονισμένα».

Κώστας Σκρέκας – ΕΡΤ1 – 23/03/16

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.