Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. διαπίστωσε και ως γεωπόνος το μέγεθος της ζημιάς και ζήτησε δίκαιη αποζημίωση των πληγέντων από τον ΕΛΓΑ

24 Ιουνίου, 2015 18:25 Επιμέλεια: /

lioytas peponoparagogoi 3_DCE

Κοντά στους πεπονοπαραγωγούς που υπέστησαν ζημιές από τις άκυρες βροχοπτώσεις της περιόδου βρέθηκε ο Θανάσης Λιούτας ο οποίος ως γεωπόνος, αντιλήφθηκε αμέσως το μέγεθος αλλά και το αίτιο του προβλήματος.
Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε μποστάνια σε χωριά των Δημοτικών Ενοτήτων Μεγάλων Καλυβίων και Πελινναίων, όπου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το μέγεθος της ζημιάς που υπέστησαν οι παραγωγοί καθώς ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής σάπισε από τις άκυρες βροχοπτώσεις οι οποίες ήταν συνεχείς καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης χρονικής περιόδου που ήταν κρίσιμη για τις πεπονοκαλλιέργειες της περιοχής.
Ο κ. Λιούτας υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξουν δίκαιες αποζημιώσεις των πληγέντων παραγωγών. Επιπρόσθετα, δεσμεύθηκε ότι θα επικοινωνήσει με τον ΕΛΓΑ προκειμένου και με την ιδιότητα του γεωπόνου να ενημερώσει την Διοίκηση αλλά και τους συναδέρφους του για το αίτιο της ζημιάς που είναι οι ασυνήθιστες για την εποχή, συνεχείς και έντονες βροχοπτώσεις, αλλά και η χαλαζόπτωση σε ορισμένα χωριά του Νομού.
Ο κ. Λιούτας επισκέφθηκε το Γλίνος, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει για το μέγεθος του προβλήματος με τον αντιδήμαρχο του Δήμου Τρικκαίων Ηλία Παπανικολάου αλλά και τον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Λευτέρη Πούλιο, την Φανερωμένη, τη Νομή και τους Ταξιάρχες, όπου επισκέφθηκε καλλιέργειες συνομιλώντας με παραγωγούς και κατοίκους των χωριών.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.