Ο Ηλίας Βλαχογιάννης για τον θάνατο του Επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

29 Μαΐου, 2017 18:29 Επιμέλεια: /

blaxogiannis hlias_DCE

Δελτίο τύπου
Η είδηση του θανάτου  του Επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, συγκίνησε βαθύτατα όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. »  Πολιτικός»μ όλη τη σημασία της λέξης,κατ εξοχή κοινοβουλευτικός άνδρας, μεταρρυθμιστής και οραματιστής, υπηρέτησε με συνέπεια και συνέχεια την παράταξη και την Πατρίδα.
Προσπάθησε να ενώσει και να συνθέσει,με τον μεστό και συμφιλιωτικο  του λόγο τις αντιτιθέμενες απόψεις,με γνώμονα το κοινό συμφέρον. Μικρανηψιος του Ελευθερίου Βενιζέλου, με σπουδαία αντιστασιακή δράση ,όταν έπρεπε    πρωταγωνίστησε στην επίτευξη συμφωνίας Ειρήνης με τις άλλες οργανώσεις στην Κρήτη και γλύτωσε τη Μεγαλόνησο από τον εμφύλιο.
Σαν Πρωθυπουργός υπήρξε αρκετά μπροστά από την εποχή του,σε σημείο που ακόμη και  στελέχη της παράταξης μας, ήταν διστακτικά,αν όχι αρνητικά, στην εφαρμογή των απαραίτητων για τη χώρα και την κοινωνία μεταρρυθμίσεων…..
Είχε την τύχη όσο λίγοι πολιτικοί στη χώρα μας: Να δικαιωθεί εν ζωή ,για τις ιδέες και απόψεις του…Και να τύχει καθολικής αναγνώρισης γι αυτό….
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της πατρωας γης,που θα τον σκεπάσει….

Ηλίας Βλαχογιάννης,πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.