Ο Ηλίας Βλαχογιάννης για τις καταστροφές από την κακοκαιρία

11 Σεπτεμβρίου, 2016 16:52 Επιμέλεια: /

blaxogiannis hlias_DCE

Η πρωτοφανής κακοκαιρία που έπληξε το τελευταίο τριήμερο το νομό μας,δημιούργησε τεράστια προβλήματα στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα ,αλλά και στις υποδομές.
Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ειναι σε απόγνωση,γιατί μεγάλο μέρος της παραγωγής και του ζωικού κεφαλαίου ,έχει καταστραφεί .
Σπίτια έχουν πλημμυρίσει ,αποθήκες έχουν γκρεμιστεί,ζωοτροφές έχουν παρασυρθεί ,γεωργικά μηχανήματα αχρηστεύτηκαν ……
Το οδικό δίκτυο του νομού και οι γενικότερες υποδομές ,έχουν υποστεί τεράστιες καταστροφές .
Πέρα απο την κήρυξη των πληγεισών περιοχών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ,που έπρεπε να γίνει χθες,απαιτείται άμεση κυβερνητική παρέμβαση ,προς αποκατάσταση των ζημιών και αποζημίωση των πληγέντων.
Η κυβέρνηση να μην αρκεσθεί στη συνήθη διαδικασία της αποζημίωσης μέσω ΕΛΓΑ και ΠΣΕΑ,αλλά να αναζητήσει και άλλους νόμιμους τρόπους πραγματικής αποκατάστασης των ζημιωθέντων .
Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ειναι σε απόγνωση και κάθε καθυστέρηση ή δικαιολογία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΚΤΗ.

Το υπουργείο Εσωτερικών θα πρέπει να χορηγήσει έκτακτη επιχορήγηση στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και στους δήμους του νομού,για να αποκατασταθεί στοιχειωδώς το οδικό δίκτυο.

Περιμέναμε κυβερνητικό κλιμάκιο να επισκεφθεί την περιοχή μας,για να διαπιστώσει απο πρώτο χέρι την έκταση των ζημιών.
Ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει ,μετά τη  Θεσσαλονίκη …

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.