Ο Ηλίας Βλαχογιάννης για την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή

19 Ιουνίου, 2017 19:30 Επιμέλεια: /

blaxogiannis hlias_DCE

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το νομό μας τα τελευταία  24ωρα και ιδιαίτερα τους δήμους Πύλης, Καλαμπάκας και Τρικκαίων, προξένησαν τεράστιες ζημιές στο φυτικό κεφάλαιο και στις υποδομές .

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι είναι σε απόγνωση. Από τη μία στιγμή στην άλλη, είδαν την περιουσία τους να αφανίζεται.
Η κυβέρνηση πρέπει ΆΜΕΣΑ να αποστείλει κλιμάκια γεωπόνων του ΕΛΓΑ,που θα καταγράψουν το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ μέγεθος της ζημιάς και θα φροντίσουν για την αποκατάσταση στο ΑΚΈΡΑΙΟ αυτής.
Ταυτόχρονα θα πρέπει να ζητηθεί απο την Ευρωπαϊκή Ένωση,, ΈΚΤΑΚΤΗ οικονομική ενίσχυση της χώρας μας, για μερική ανακούφιση των πληγέντων παραγωγών, μέχρι την καταβολή της αποζημίωσης από τον ΕΛΓΑ.
Δικαιολογίες που ακούγαμε την προηγούμενη περίοδο, ότι ΔΕΝ υπάρχουν οχήματα για την μετακίνηση των κλιμακίων και χρήματα για την καταβολή της εκτός έδρας  αποζημίωσης των εκτιμητών, που είχαν ως αποτέλεσμα την μεγάλη καθυστέρηση καταγραφής των ζημιών, ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ  να ξανακουσθουν….

ΗΛIΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ,Πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.