Ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Αναστάσιος Πετρόπουλος και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης επισκέφθηκαν το Barrelhouse κατά την περιήγηση τους στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

13 Σεπτεμβρίου, 2016 09:16 Επιμέλεια: /

untitled

Το παρών στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης δίνει  η Ξυλοδομική Παπαγεωργίου με την ξεχωριστή κατασκευή του Barrelhouse.

Η έναρξη της έκθεσης έγινε στις  10 Σεπτεμβρίου και η Καλαμπακιώτικη επιχείρηση  είναι παρών με το εκθεσιακό της mini-Barrelhouse να αποσπά  εγκωμιαστικά σχόλια  ενώ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου.

Ανάμεσα στο κόσμο που δήλωσε ενθουσιασμένος αυτή της μοναδικής κατασκευής και ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κος Αναστάσιος Πετρόπουλος.

Επίσης ενθουσιασμένος έμεινε και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης επισκέφθηκε το Barrelhouse κατά την περιήγηση του στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το Stand(περίπτερο) 33 βρίσκεται στο Hall(αίθουσα) 13 και οι ώρες λειτουργίας είναι Καθημερινές[16:00 – 22:00] και Σαββατοκύριακα [10:00 – 22:00].

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.