Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης από την Καλαμπάκα : Όλα δείχνουν ότι θα κάνουμε διπλή Ανάσταση – Χρήστος Σινάνης : Είναι πολύ κοντά η ημέρα που η Ν.Δ. θα γίνει Κυβέρνηση

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
23 Οκτωβρίου 2016, 18:45

Σφοδρή κριτική κατά της Κυβέρνησης , άσκησε από την Καλαμπάκα σήμερα το απόγευμα ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κος Αυγενάκης επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κο Σινάνη όπου είχε μια σύντομη συνομιλία μαζί του , παρουσία του Βουλευτή του Νομού κου Σκρέκα , του πρώην Βουλευτή κου Βλαχογιάννη , του Πολιτευτή κου Λιούτα , του Αντιπεριφερειάρχη κου Μιχαλάκη , Αντιδημάρχων , κομματικών προσώπων και οπαδών της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. ξεκίνησε την κουβέντα  λέγοντας πως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ , είναι μια πολύ επικίνδυνη Κυβέρνηση που κάθε ημέρα στην εξουσία καταστρέφει την Χώρα. Θεωρεί ότι η Νέα Δημοκρατία με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι η παράταξη που μπορεί να βγάλει την χώρα από τα αδιέξοδα και τα σοβαρά προβλήματα που προξένησε η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ .

Για να φύγει όμως η ζημιογόνα αυτή Κυβέρνηση υπάρχουν τρία σενάρια και δη είπε :

 • Είτε ο Τσίπρας να ακούσει κάποιες φωνές εντός της Κυβέρνησης που του λένε ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο και πρέπει να πάνε σε εκλογές για να περισώσουν ότι μπορούν από το κόμμα τους .
 • Είτε κάποιοι Βουλευτές από ευαισθησία να σταματήσουν τον κατήφορο και την καταστροφή της Χώρας.
 • Είτε να ξεσηκωθεί ο Λαός ( ειρηνικά ) και να αναγκαστούν να πάνε σε εκλογές , πράγμα που θεωρεί πιθανότερο σενάριο.

Ο κος Αυγενάκης μίλησε για την υπερφορολόγηση και τα βάρη που επέβαλε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΣΑ στην Ελλάδα , ακυρώνοντας όλα όσα υπόσχονταν.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης αφού καλωσόρισε τον κος Αυγενάκη του είπε ότι σύντομα η Νέα Δημοκρατία θα είναι στην Κυβέρνηση και πρέπει κάποια πράγματα να ξεκαθαρίσουν.

Αναφέρθηκε σε έργα ημιτελή όπως ο Ε65 , αλλά και για την μεγάλη γραφειοκρατία που έχει ως αποτέλεσμα την δυσκολία στην λειτουργία των Δήμων.

Για την παρουσία και τον Λευτέρη Αυγενάκη μίλησε ο Βουλευτής του Νομού και πρώην Υπουργός κος Σκρέκας, εγκωμιάζοντας το όνομα του.

Για ασυμβίβαστο Άνθρωπο και για καλή επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην θέση του Γραμματέα του κόμματος , έκανε λόγο ο πρώην Βουλευτής του Νομού Ηλίας Βλαχογιάννης , ενώ ο Πολιτευτής κος Λιούτας δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο κος Αυγενάκης αποτελεί το παράδειγμα της καλής  πάστας  νέων  πολιτικών στην Νέα Δημοκρατία.

aygenakis-77 aygenakis-76 aygenakis-75 aygenakis-74 aygenakis-73 aygenakis-72 aygenakis-71 aygenakis-70 aygenakis-69 aygenakis-68 aygenakis-67 aygenakis-66 aygenakis-65 aygenakis-64 aygenakis-63 aygenakis-62 aygenakis-61 aygenakis-60 aygenakis-59 aygenakis-58 aygenakis-57 aygenakis-56 aygenakis-55 aygenakis-54 aygenakis-53 aygenakis-52 aygenakis-51 aygenakis-50 aygenakis-49 aygenakis-48 aygenakis-47 aygenakis-46 aygenakis-45 aygenakis-44 aygenakis-43 aygenakis-42 aygenakis-41 aygenakis-40 aygenakis-1

 

 

 

 

 • Κωστας

  Παντως εσεις κυριε Σινανη δεν θα ειστε παλι δημαρχος γιατι σας ψηφησαν και αλλοι που δεν ανηκουν στην κοματικη σου στηριξη και ενας απο αυτους που σε ψηφησα ειμαι και εγω

 • XXL

  Οι κομματικές επισκέψεις και συνάξεις διεξάγονται σε ιδιωτικούς χώρους και όχι στα δημαρχία.
  Το εντυπωσιακό, όμως, στην προκειμένη περίπτωση είναι η στάση και οι δηλώσεις του δημάρχου ο οποίος είναι ο πρώτος πολίτης της πόλης. Ο λαός λέει » Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού στο δέντρο τόσο περισσότερο φαίνεται ο πομπός της» και δεν έχει άδικο.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .