Ο Γιώργος Βλαχογιάννης στην επιτροπή σχεδιασμού των προτάσεων του ΟΕΕ για τον νέο Αναπτυξιακό νόμο στα πλαίσια της «Νέας Προγραμματικης Περιόδου» ΕΣΠΑ 2014-2020

8 Οκτωβρίου, 2015 18:53 Επιμέλεια: /

20150928_200634_DCE

Στην επιτροπή τεχνοκρατών που συστάθηκε απο το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, μεταξύ πέντε διακεκριμένων οικονομολόγων στο τομέα σχεδιασμού και υλοποίησης προγραμμμάτων ΕΣΠΑ, κλήθηκε και συμμετείχε ο Γιώργος Βλαχογιάννης (Οικονομολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Bsc, MBA, Υπ Δρ). Η επιτροπή συστάθηκε κατόπιν αιτήματος του Υπουργείου Ανάπτυξης με σκοπό  να προτείνει το γενικό πλαίσιο του σχεδιασμού του νέου Αναπτυξιακού νόμου. Στην επιτροπή συμμετείχαν οι κκ Βλαχογιάννης Γιώργος ,  Θεοδώρου Πέπη, Τσουρέας Παναγιώτης,  Λυκοβίτης Θεοχάρης, Νικολάου Βασίλειος και  Παπαδέα Αφροδίτη. Των προτάσεων, ξεχωρίζουν η μείωση της γραφειοκρατίας με αυτεπάγγελτη αναζήτηση δικαιολογητικών μεταξύ φορέων του δημοσίου, ο άμεσος συμψηφισμός των επιδοτήσεων με οποιαδήποτε οφειλή των δικαιούχων προς τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, η στήριξη της απασχόλησης, η περιφερειακή συνοχή, η ειδική στήριξη των τραπεζών στους Επενδυτές κα.

Στη φωτογραφία διακρίνονται οι κ Βλαχογιάννης Γιώργος, ο κος Λυκοβίτης Θεοχάρης και η κα Παπαδέα Αφροδίτη.

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.