Ο Γιώργος Γκόγκος για τα καυσόξυλα

25 Ιουνίου, 2015 07:31 Επιμέλεια: /

Untitled-1

Με αφορμή τις τελευταίες ερωτήσεις που δέχομαι σε προσωπικό επίπεδο σχετικά με τα καυσόξυλα για ατομικές ανάγκες στο Καστράκι , έχω να δηλώσω ότι από πλευράς μου έχω κάνει ότι μπορώ για να δώσω λύση στο πρόβλημα. Συγκεκριμένα έχω καταθέσει σχετικό αίτημα στις 11 Ιουνίου 2015 προς το Δήμο Καλαμπάκας και όλους τους αρμόδιους για να γίνει επιτόπιος έλεγχος για την οριστική απόφαση επί του θέματος. Σίγουρα αντιλαμβάνομαι το άγχος του κόσμου και δηλώνω ότι θα είμαι δίπλα σε όλους τους κατοίκους όποτε με χρειαστούνε. Δεσμεύομαι ότι θα πράττω ότι μπορώ για το καλό του Καστρακίου και των κατοίκων πάντα στο πλαίσιο του λογικού και του εφικτού.
Επίσης καλώ όλους αυτούς που ασκούν την κριτική των καφενείων να ηρεμήσουν και να ξαναδιαβάσουν( έχει δημοσιευτεί και στις 11/6/2015) την αίτηση μου και μετά να βγάλουνε τα συμπεράσματά τους για τις ενέργειές μου.
Τέλος να τους υπενθυμίσω ότι είμαι Τοπικός Σύμβουλος και όχι Πρόεδρος.
Η απάντηση μου- για δεύτερη κιόλας φορά- στο ερώτημά τους.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.