Ο Γιώργος Μπούσμπας από την Κάλυμνο

2 Απριλίου, 2016 08:16 Επιμέλεια: /

mpoysmpas giorgos (6)

Ο Γιώργος Μπούσμπας είναι Αστυνομικός από την Καλαμπάκα που τα τελευταία χρόνια τους Καλοκαιρινούς μήνες αποσπάται και εργάζεται σε νησιά της πατρίδας μας.

Ο Γιώργος ήδη βρίσκεται στην Κάλυμνο όπου μας έστειλε διάφορες φωτογραφίες από το Νησί αλλά και από την δική του καθημερινότητα.

Να είσαι καλά Γιώργαρε ….

mpoysmpas giorgos (18) mpoysmpas giorgos (17) mpoysmpas giorgos (16) mpoysmpas giorgos (15) mpoysmpas giorgos (14) mpoysmpas giorgos (13) mpoysmpas giorgos (12) mpoysmpas giorgos (11) mpoysmpas giorgos (10) mpoysmpas giorgos (9) mpoysmpas giorgos (8) mpoysmpas giorgos (7) mpoysmpas giorgos (5) mpoysmpas giorgos (4) mpoysmpas giorgos (3) mpoysmpas giorgos (2) mpoysmpas giorgos (1)

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.