Ο Γιάννης Καλτσούδας μιλά στην εφημερίδα Η ΕΡΕΥΝΑ για την μεταγραφή του στα Μετέωρα

16 Ιουλίου, 2014 13:05 Επιμέλεια: / , ,

DSD_2133_DCE

Την πρώτη συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του ΑΣ Μετέωρα δίνει σήμερα στην «ΕΡΕΥΝΑ» ο Γιάννης Καλτσούδας. Ο χαρισματικός φορ που μεταπήδησε από το Καστράκι στους Καλαμπακιώτες, εξηγεί αρχικά τους λόγους μεταπήδησης του, στους «κιτρινομπλέ»: «Μετά από μια καλή χρονιά στον Βράχο Καστρακίου θέλησα φέτος να αγωνιστώ στην μεγαλύτερη ομάδα της Καλαμπάκας και να βοηθήσω και γω με την σειρά μου να εκπληρώσει τους φετινούς της στόχους που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Όταν ανακοίνωσα πως φέτος δεν θα συνεχίσω στην ομάδα του Βράχου, οι άνθρωποι των Μετεώρων με προσέγγισαν και μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή τις προθέσεις όσον αφορά τους στόχους της ομάδας. Θέλω να τονίσω πως από την ομάδα των Μετεώρων ξεκίνησα το ποδόσφαιρο και αυτό ήταν σίγουρα ένα έξτρα κίνητρο για να απαντήσω θετικά.
Για την ενίσχυση στους «κιτρινομπλέ»: «Ο ΑΣ Μετέωρα έχει ενισχυθεί σημαντικά με πολύ καλούς παίκτες και χαίρομαι που και εγώ θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας».
Για το νέο πρωτάθλημα της Α” ΕΠΣΤ: «Η Α΄ ΕΠΣΤ είναι παραδοσιακά μια πολύ καλή κατηγορία και με το πέρασμα των χρόνων γίνεται ακόμη καλύτερο. Πιστεύω πως και φέτος θα είναι ανταγωνιστικό και οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε στους φιλάθλους μας ωραίο ποδόσφαιρο».

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.