Ο Γενικός διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στην Καλαμπάκα και Καστράκι – Επιθεώρησαν την πορεία των εκτελούμενων από την Περιφέρεια έργων – Συνάντηση με Δήμαρχο και πρόεδρο Καστρακίου

15 Ιουνίου, 2016 22:50 Επιμέλεια: /

13472285_10209999460163506_348671003_n

Στην Καλαμπάκα και στο Καστράκι βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης  Βασίλης Αναγνωστόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας  Κωνσταντίνος Μέγας  , συνοδευόμενοι από υπηρεσιακούς παράγοντες , προκειμένου να παρακολουθήσουν  και να σχηματίσουν γνώμη για την πρόοδο των  εργασιών στα  εκτελούμενα  από την Περιφέρεια Θεσσαλίας έργα .

Στο πλαίσιο της εν λόγω επίσκεψης συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Χρήστο Σινάνη και τον πρόεδρο του Καστρακίου Περικλή Γιάννη , με τον οποίο μάλιστα διατηρούν στενή προσωπική φιλία , και μετά από μια ενημέρωση που είχαν από τον Δήμαρχο βρέθηκαν στο Καστράκι επισκεπτόμενοι το παλιό δημοτικό σχολείο όπου  ως γνωστόν εκτελούνται εργασίες αποκατάστασής του  με την προοπτική να φιλοξενήσει το γεωλογικό μουσείο.

Το εν λόγω έργο μαζί με την ψηφιακή απεικόνιση των Μετεώρων (κτήριο που προορίζονταν  για μουσείο Λαϊκού Πολιτισμού) προβλέπεται να παραδοθούν στον δήμο Καλαμπάκας  και να ενταχθούν σε λειτουργία  συμβάλλοντας στην τουριστική αλλά και γενικότερη ανάπτυξη  της περιοχής μέχρι το τέλος του χρόνου .

Σύμφωνα με την παρουσίαση που έκαναν τόσο ο δήμαρχος , όσο και ο πρόεδρος Καστρακίου η πρόοδος των εργασιών θεωρείται ικανοποιητική  χωρίς να λείπουν και προβλήματα τα οποία εντοπίστηκαν και δρομολογήθηκαν  λύσεις .

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος Περικλής Γιάννης τους πήγε στις παλιές αποθήκες του Αγροτικού Συνεταιρισμού που πρόσφατα μεταβιβάστηκαν  στην τοπική  κοινότητα Καστρακίου  όπου τους ανέπτυξε το αίτημά του να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα αποκατάστασης – αναπαλαίωσης  και διαμόρφωσης του εσωτερικού  χώρου προκειμένου , όπως τόνισε χαρακτηριστικά , να διαμορφωθεί μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και φυσικά το γραφεία της Κοινότητας  . Την εν λόγω πρόταση του προέδρου υιοθέτησαν τόσο ο δήμαρχος , όσο και οι υπόλοιποι .

Να σημειωθεί επίσης ότι οι εν λόγω  παράγοντες της Περιφέρειας επισκέφθηκαν και  τον υπό διαμόρφωση  χώρο όπου θα λειτουργήσει το  κέντρο παροχής τουριστικών πληροφοριών του Δήμου με τον δήμαρχο να ενημερώνει για τους στόχους και τις πολιτικές που θα  ασκηθούν  μέσα από αυτό το κέντρο , πάντα με σκοπό την τουριστική προβολή και οργάνωση του τοπικού τουριστικού προϊόντος  μιλώντας για την ανάγκη συνεργασίας και δικτύωσης τόσο με την Περιφέρεια , όσο και με τον νέο τουριστικό φορέα που δημιούργησαν οι δήμοι του Νομού Τρικάλων .

Η επίσκεψη φυσικά έκλεισε με γεύμα εργασίας στην Διάβα όπου παρακάθισαν ο Δήμαρχος Χρήστος  Σινάνης , ο Πρόεδρος Καστρακίου Περικλής Γιάννης , ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Γιαννάκος και ο Αντιδήμαρχος Κώστας Ράντος .

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στο γεύμα ο δήμαρχος παρουσίασε σειρά προτάσεων για  δρομολόγηση έργων που ολοκληρούμενα μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την τουριστική και γενικότερη ανάπτυξη  της περιοχής  .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.