Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης ποζάρει στο φακό του stagonsports με τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του

admin
admin
29 Ιουλίου 2014, 17:01

Ούτε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ξεφύγει από το φακό του stagonnews αφού όπως βλέπετε και την φωτογραφία που ακολουθεί ο νεαρός επιθετικός δεν μας χάλασε το χατίρι και πόζαρε μαζί με τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του.

Ναι καλά βλέπετε εκ δεξιών(όπως βλέπουμε την εικόνα) του Αθανασιάδη, βρίσκεται ο συμπολίτης μας Δημήτρης Χαρτόπουλος ο οποίος δοκιμάστηκε στα καλοκαιρινά camp που πραγματοποίησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ κ.Ανασταδιάδης και επιλέχτηκε ανάμεσα σε 300 άτομα.

Βλέπετε μετά την επιτυχία του Σέργιου Μάνου στην ομάδα της Εθνικής Ελλάδος το όνειρο ενός ακόμη νεαρού και μάλιστα συμπολίτη μας του Δημήτρη Χαρτόπουλου γίνεται πραγματικότητα. Η χαρά μας είναι διπλή αφού τυχαίνει με τον Δημήτρη να διατηρούμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία αν και είμαστε σίγουροι πως θα πετύχει και θα βοηθήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους της.

Όσον αφορά τον Κύριο που βρίσκεται από την αριστερή μεριά του Αθανασιάδη, οι πληροφορίες μας λένε πως πρόκειται επίσης για νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ.

Επειδή όμως είχαμε επιβεβαιωμένες πληροφορίες μόνο για τον Δημήτρη Χαρτόπουλο δεν θα επεκταθούμε περισσότερο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .