Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας προτείνει τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά

17 Ιουλίου, 2014 17:43 Επιμέλεια: /

KALAMPAKA 5_DCE

Η Κυριακή 20 Ιουλίου είναι μια από τις 7 Κυριακές, όπου τα καταστήματα έχουν την δυνατότητα-βάσει νόμου-να είναι ανοιχτά.Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας αντιτίθεται στο νόμο αυτό, κι ως εκ τούτου προτείνει τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά. ΟΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ,ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Επίσης, μετά από απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου, το Σάββατο 16 Αυγούστου τα καταστήματα της πόλης θα είναι κλειστά. Την Πέμπτη 14 Αυγούστου (παραμονή δεκαπενταύγουστου) τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά ως τις 3 το μεσημέρι.

Εκ του ΔΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.