Ο Δήμος Τρικκαίων για το Πολιτιστικό & Φιλοζωικό Εθελοντικό Σωματείο Ν. Τρικάλων «ARTEMIS».

8 Ιουνίου, 2016 18:31 Επιμέλεια: /

d5033c7e18388c134922efcdb3877465

Ο Δήμος Τρικκαίων εκφράζει τη δυσαρέσκεια και την πλήρη απογοήτευσή του για το δελτίο Τύπου που έστειλε σε ΜΜΕ των Τρικάλων το Πολιτιστικό & Φιλοζωικό Εθελοντικό Σωματείο Ν. Τρικάλων «ARTEMIS».
Η τρικαλινή κοινωνία διάβαζε το κείμενο για τους δύο υπαλλήλους, σαν να επρόκειτο για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου…
Διάβαζε για περιστατικά που ερευνάται, αν και πώς συνέβησαν, που καταγγέλλονται ως ψευδή, αλλά, εν τούτοις… παρουσιάζονται ως αληθινά!
Το κείμενο περιείχε αυθαίρετη εξαγωγή συμπερασμάτων, απαιτούσε (!) πράξεις, και ήταν γεμάτο με απίστευτα βαριές εκφράσεις.
Λυπούμαστε για όλα αυτά.
Λυπούμαστε για το ύφος, για τις εκφράσεις, για τις διαπομπεύσεις που διαβάσαμε.
Λυπούμαστε, έναντι των τρικαλινών, που γνωρίζουν ότι ο Δήμος Τρικκαίων συνεργάζεται πλήρως με τις φιλοζωικές οργανώσεις. Που διαπιστώνουν καθημερινώς ότι δίνει πάμπολλες λύσεις για τα αδέσποτα ζώα – υπερβάλλοντας πολλές φορές εαυτόν. Κι όμως, ο Δήμος των τόσων παρεμβάσεων, βρέθηκε κατηγορούμενος!
Η κοινωνία των Τρικάλων διαθέτει πνεύμα συνεργασίας για όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν. Βρισκόμαστε στο στάδιο της συμπόρευσης και της δημιουργίας και όχι στο στάδιο των φαντασιακών καταγγελιών.
Αυτές τις αρχές και αξίες, τις υπερασπιζόμαστε όλοι στα Τρίκαλα και στα χωριά του Δήμου μας.

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.