Ο Δήμος Καλαμπάκας βγήκε να εισπράξει το ημερήσιο δικαίωµα των πωλητών στη Λαϊκή Αγορά

3 Ιουλίου, 2015 10:10 Επιμέλεια: /

laiki kalabakas

Πολλά παράπονα εξέφρασαν μέσω του Ράδιο Σταγών οι πωλητές της Λαϊκής Αγοράς που πραγματοποιείται σήμερα στη Καλαμπάκα.

Όπως καταγγέλλουν υπάλληλοι του Δήμου Καλαμπάκας βγήκαν ακόμη και σήμερα να εισπράξουν κανονικά το ημερήσιο δικαίωµα.

Όπως τονίζουν ο Δήμαρχος Τρικάλων λόγω της κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη χώρα δεν προέβη την περασμένη Δευτέρα στην είσπραξη από τους πωλητές της Λαϊκής αγοράς στα Τρίκαλα ενώ ο ίδιος επισκέφτηκε την Λαϊκή αγορά για να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί δίνοντας κουράγιο στους πωλητές.

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο η κίνηση αυτή των υπαλλήλων του Δήμου για την είσπραξη του ημερήσιου δικαιώματος είναι εντολή του ίδιου του Δημάρχου Καλαμπάκας αλλά σίγουρα θα έπρεπε σήμερα να υπάρξει μια διαφορετική μεταχείριση λόγω της δεινής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα την τελευταία εβδομάδα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.