Ο Δήμος Καλαμπάκας προμηθεύτηκε κάδους συλλογής γυάλινων συσκευασιών

admin
admin
13 Οκτωβρίου 2016, 17:01

Στα πλαίσια της τόνωσης της οικολογικής συνείδησης των δημοτών, ο Δήμος Καλαμπάκας προμηθεύτηκε κάδους συλλογής γυάλινων συσκευασιών (μπλε κώδωνες).

Οι καινούργιοι κάδοι συλλογής γυαλιού τοποθετήθηκαν ήδη σήμερα από ειδικό συνεργείο υπό τις υποδείξεις της αντιδημάρχου καθαριότητας και πρασίνου, κ. Μαρίας Κουκοράβα – Γκαραγκάνη και του προέδρου της τ.κ. Καλαμπάκας  κ. Αθανάσιο Σινάνη σε διάφορα σημεία της πόλης μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Η συλλογή γυαλιού είναι πλέον γεγονός και στην πόλη μας.

Ευελπιστούμε στην καλή συνεργασία όλων των δημοτών και ιδιαιτέρως των επιχειρήσεων εστίασης των οποίων ο όγκος απορριμμάτων γυαλιού είναι μεγάλος. Ας μη ξεχνάμε πως η ανακύκλωση είναι υπόθεση όλων μας.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

  • ΟΧΙάς

    Ποτέ άλλοτε στο δήμο είχε συντελεστεί τέτοιο χάσμα ανάμεσα στα λόγια και την πράξη. Προσπαθούν να «τονώσουν» την οικολογική συνείδηση των πολιτών, τρομάρα τους, λησμονώντας ότι τα λύματα της Διάβας χύνονται στον Πηνειό, αγνοώντας τις διαμαρτυρίες για τα λύματα της Κορομηλιάς που χύνονται στο δάσος, ξεχνούν ότι δύο χρόνια στην εξουσία δεν έκαναν τίποτα με τα λύματα της Χρυσομηλιάς.
    Αυτοί δεν είναι που έκοψαν τα δένδρα και τους καλλωπιστικούς θάμνους στο ΞΕΝΙΑ. Αυτοί δεν είναι που κλάδευαν τα δένδρα με jcb στα ΜΕΤΕΩΡΑ.
    Ευτυχώς που οι κώδωνες είναι μπλε!!!

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .