Ο Δήμος Καλαμπάκας κατέθεσε αίτηση για 370 χιλιάδες – Επιχορήγηση 1.062.647 ευρώ για την εξόφληση υποχρεώσεων Δήμων από δικαστικές αποφάσεις

27 Ιουλίου, 2017 08:21 Επιμέλεια: /

dikastikes epixorigiseis_DCE

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε την επιχορήγηση των Δήμων της Χώρας, με συνολικό ποσό έως 1.062.647,16 ευρώ, αποκλειστικά και μόνο για την εξόφληση υποχρεώσεών τους που προέρχονται από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής που έχουν καταστεί τελεσίδικες έως 1/3/2017, με χρέωση του λογαριασμού του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων», στο πλαίσιο του προγράμματος Αυτοδιοίκηση Κοινωνική Συνοχή – Ισόρροπη Ανάπτυξη (ΑΚΣΙΑ).
Η διαδικασία που οφείλουν να ακολουθήσουν οι επιχορηγούμενοι Δήμοι και οι σχετικές προϋποθέσεις για την εξόφληση των συγκεκριμένων υποχρεώσεων, ορίζεται στην αριθμ. 8437/23/03.2017 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών. Αναλυτικά τα ποσά: Δήμος Δάφνης – Υμηττού Αττικής 3.547,80, Δήμος Ιλίου Αττικής 66.736,75 , Δήμος Κορυδαλλού Αττικής 88.079,89 , Δήμος Λαμιέων Φθιώτιδας 67.211,08 , Δήμος Περιστερίου Αττικής 41.200,00
, Δήμος Σερβίων – Βελβεντού Κοζάνης 324.121,32 , Δήμος Σιντικής Σερρών 183.793,24 , Δήμος Στυλίδας Φθιώτιδας 287.957,08.

Αίτημα από τον Δήμο Καλαμπάκας  

Ο Δήμος Καλαμπάκας είναι από αυτούς που έχει διαθέσει αλλά και εκκρεμούν ακόμη μεγάλα ποσά που διεκδικούν τρίτοι και έχουν στα χέρια τους Δικαστικές αποφάσεις.

Μιλώντας στην στήλη μας ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος  Σινάνης ανέφερε ότι τα χρήματα που καλείται κατά καιρούς να πληρώσει ο Δήμος είναι πολλά και αυτό φρενάρει την κατασκευή κάποιων σημαντικών έργων.

Ο Δήμος είπε , έχει καταθέσει αίτημα προς το Υπουργείο Εσωτερικών για επιδότηση 370 χιλιάδων ευρώ , αίτημα που θα συζητηθεί σε επόμενη φάση αφού ήδη ο πρώτος πίνακας ανακοινώθηκε.

Πιστεύει ότι ο Υπουργός κος Σκουρλέτης θα εγκρίνει το συγκεκριμένο ποσό ,  ή ένα πολύ μεγάλο μέρος του , για να πληρωθούν κάποιοι που αυτήν την  ώρα διεκδικούν χρήματα και ο Δήμος αδυνατεί από ίδια κονδύλια να δώσει.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • survivor

    Πριν δοθούν χρήματα, θα πρέπει να εξετάζετε κατά πόσο ο κάθε δήμαρχος, έχει προσωπική ευθύνη για τις καταστάσεις που δημιουργήθηκαν από τον αχαλίνωτο δεσποτισμό του. Καιρός είναι να πληρώσουν μερικοί από την τσέπη τους την μαγκιά «δήμαρχος είμαι ότι θέλω κάνω και όποιος θέλει ας πάει στα δικαστήρια».

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.