Ο Δήμος Καλαμπάκας ανακοινώνει ότι έχουν σταλεί στο Δήμο οι καταστάσεις εξισωτικής αποζημίωσης έτους 2016

30 Αυγούστου, 2016 10:06 Επιμέλεια: /

Untitled

Ο Δήμος Καλαμπάκας ανακοινώνει ότι έχουν σταλεί στο Δήμο μας οι καταστάσεις εξισωτικής αποζημίωσης έτους 2015 (καταστάσεις δικαιούχων και απορριπτόμενων) και είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων.

Ενστάσεις θα μπορούν να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι  εντός δέκα(10) εργάσιμων  ημερών μέχρι 12η Σεπτεμβρίου 2016 από τη ημερομηνία ανάρτησης των καταστάσεων στους Δήμους, είτε απευθείας στο Νομαρχιακό Γραφείο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Τρικάλων, είτε στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαμπάκας.

                                                                 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

                                                                  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.