Ο Δημήτρης Ζερβόπουλος Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας

26 Μαρτίου, 2017 12:25 Επιμέλεια: /

simboylio eklogi grammatea martios 2017 (5)

Απουσία της Αντιπολίτευσης πραγματοποιήθηκε πριν λίγο η εκλογή Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας.

Το Συμβούλιο ήταν επαναληπτικό αφού η πρώτη εκλογή της κας Γκαραγκάνη Κουκοράβα Μαρίας κρίθηκε ασυμβίβαστη από την Περιφέρεια.

Οι 18 Σύμβουλοι της Πλειοψηφίας και ο Ανεξάρτητος Αντώνης Τούλας , ψήφισαν την πρόταση του Δημάρχου και έτσι ο Δημήτρης Ζερβόπουλος εξελέγη ομόφωνα επί των παρόντων.

Ο κος Σινάνης στηλίτευσε την απουσία της Αντιπολίτευσης λέγοντας ότι στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Πρότεινε δε στην Αντιπολίτευση να μην ξαναπάει στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου  , αφού έτσι κ’ αλλιώς δεν προσφέρει και κάτι !!!

simboylio eklogi grammatea martios 2017 (1) simboylio eklogi grammatea martios 2017 (6) simboylio eklogi grammatea martios 2017 (10) simboylio eklogi grammatea martios 2017 (9) simboylio eklogi grammatea martios 2017 (8) simboylio eklogi grammatea martios 2017 (7) simboylio eklogi grammatea martios 2017 (4) simboylio eklogi grammatea martios 2017 (3) simboylio eklogi grammatea martios 2017 (2) simboylio eklogi grammatea martios 2017 (11)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Με περισπούδαστο ύφος χιλίων καρδιναλίων ο δήμαρχος είπε «….δε στην Αντιπολίτευση να μην ξαναπάει στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου , αφού έτσι κ’ αλλιώς δεν προσφέρει και κάτι !!!», λες και ξέπλυναν την γκάφα ολκής σε μια αόρατη κολυμπήθρα. Επιχειρούν να ερμηνεύσουν στο τι οδήγησε τα πράγματα ως εδώ, επιρρίπτοντας ευθύνες στους άλλους, και φροντίζοντας φυσικά να παραλείψουν ακόμα και την παραμικρή αναφορά σε λάθη τους και παραλείψεις τους.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.