Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για μια ακόμη φορά θα παρουσιάσει και συντονίσει το κυνήγι θησαυρού

20 Φεβρουαρίου, 2017 09:02 Επιμέλεια: /

Untitled

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για μια ακόμη φορά θα παρουσιάσει  και συντονίσει το κυνήγι θησαυρού. (Το είχατε διαβάσει πρώτοι στο stagonnews εδώ) Θα βρίσκεται εδώ, με μεγάλη του χαρά, να κυκλοφορεί ανάμεσά σας, να βοηθά, να σας πάει ένα βήμα πιο μπροστά.

Είναι εκείνος που θα παρουσιάσει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30 το συγκρότημα που θα διασκεδάσει τους κυνηγούς, αλλά και εκείνους που θέλουμε να πιστεύουμε, θα κατακλύσουν την πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Για το φετινό κυνήγι θα μας διασκεδάσουν οι Vegas, συγκρότημα ιδιαίτερα αγαπητό στους νέους.

Όσο για τη συμμετοχή των κυνηγών ο αριθμός των ομάδων φέτος έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. 61 ομάδες, περίπου 700 άτομα έχουν δηλώσει ήδη τη συμμετοχή τους . Ρεκόρ για τα δεδομένα του κυνηγιού της πόλης μας. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και επειδή δηλώσεις συνεχίζουν να έρχονται τόσο από την πόλη μας όσο από Τρίκαλα και τις γύρω περιοχές, παρατείνουμε την προθεσμία μέχρι και την Τρίτη  21 Φεβρουαρίου και ώρα 23:00.

Παρακαλούμε όμως, δηλώστε όσο γίνεται πιο σύντομα για την καλύτερη οργάνωση του κυνηγιού.

Σας ευχαριστούμε

Επιτροπή διεξαγωγής Κυνηγιού Θησαυρού.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.