Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του κ. Τούλα: Ο καθένας μπορεί να διαλέξει όποιον δρόμο θέλει

12 Απριλίου, 2016 10:44 Επιμέλεια: /

sinanis xr_DCE

Μετά την γνωστοποίηση της ανεξαρτητοποίησης του κ. Τούλα επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σινάνη Χρήστο για να μας ενημερώσει περαιτέρω για αυτήν την εξέλιξη.

Ο κ. Σινάνης μας είπε πως σήμερα το πρωί είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Τούλα ο οποίος μου εξέφρασε την άποψή του ότι ο Δήμος θα έπρεπε σήμερα να εκπροσωπείται στην συνεδρίαση του ΚΑΣ.

Η απάντηση του Δημάρχου προς τον κ. Τούλα ήταν πως »ακάλεστος στον γάμο δεν πας» και η επικοινωνία τελείωσε χωρίς ο κ. Τούλας να ενημερώσει πως επρόκειτο να ανεξαρτητοποιηθεί.

Κλείνοντας ο κ. Σινάνης υπογράμμισε πως ο καθένας από την παράταξή του μπορεί να πράξει ότι θέλει και να τραβήξει όποιον δρόμο θέλει.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.