Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης για την μονιμοποίηση της Μητρόπολης

9 Οκτωβρίου, 2015 13:21 Επιμέλεια: /

sinanis grafeio dimarxoy_DCE

Η 9η Οκτωβρίου 2015 είναι ιστορική μέρα και για την Μητρόπολη και την κοινωνία μας.
Η μετατροπή της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων από προσωποπαγή σε μόνιμη είναι γεγονός . Οι προσπάθειες 25 χρόνων καρποφόρησαν επιτέλους και ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα της τοπικής μας Εκκλησίας αλλά και της τοπικής κοινωνίας, είχε αίσιο τέλος.
Αυτό το γεγονός δεν έγινε από μόνο του ούτε τυχαία. Υπήρξαν συντονισμένες προσπάθειες, συνεχής αγώνας και κυρίως άριστη συνεργασία Εκκλησίας και Δήμου.
Έτσι ως Δήμαρχος του Δήμου Καλαμπάκας , αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ για την κατανόηση των θέσεων μας και τελικά για την τακτοποίηση αυτού του τόσου σημαντικού ζητήματος για την περιοχή μας. Την ίδια θέρμη και κατανόηση έδειξαν και πολλοί άλλοι μητροπολίτες.
Τους ευχαριστώ από καρδιάς όλους.
Επίσης , ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ για τον ζήλο, τις άοκνες προσπάθειες του και την μεγάλη του συμβολή του στην μονιμοποίηση της Μητρόπολής μας. Ο λαός μας θα του είναι για πάντα ευγνώμων. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων τα είκοσι πέντε έτη λειτουργίας της.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους, όσους συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην ευόδωση αυτού του ιερού σκοπού.

ΧΡΗΣΤΟΣ Ν. ΣΙΝΑΝΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΟΣ

    Ναι ωραία……να είναι καλά ο πρώην Τρίκκης και Πνευματικός Πατέρας κ.κ. Αλέξιος……..Επίσης ας τον μιμηθούν όσοι δεν μπορούν να διοικήσουν και σέρνονται όπως συνεβη με τον Μακαριστο Φλωρίνης κύρο Αυγουστίνο…….

    Συγχαρητήρια πάντως για τους αγώνες σας. Σας τιμά το γεγονός ότι αγαπάτε τον τόπο σας και την Μητρόπολη σας.

    Αξιος κι ο νέος μας Μητροπολίτης κ κ. Χρυσόστομος!!!!!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.