Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης έκανε Πρωθυπουργό τον κ. Αγοραστό

1 Δεκεμβρίου, 2015 09:54 Επιμέλεια: /

DSC_4937_DCE

Κουφάθηκαν χθες στη Λάρισα με το κλείσιμο της ομιλίας δημάρχου του νομού Τρικάλων στο πλαίσιο ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Στην ημερίδα που είχε ως θέμα το έργο της ψηφιακής προβολής της ιστορίας και του πολιτισμού των Μετεώρων που έχει ολοκληρωθεί, μίλησε μεταξύ άλλων και ο δήμαρχος Καλαμπάκας Χρ. Σινάνης.
Ο κ. Σινάνης έσταζε μέλι για τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και κλείνοντας την ομιλία του είπε «Για εμάς κ. Αγοραστέ στην Καλαμπάκα είστε πρωθυπουργός…».
Η παραπάνω φράση του δημάρχου Καλαμπάκας έκανε το ακροατήριο να γελάσει όπως βέβαια και τον Κ. Αγοραστό για την πολιτική του αναβάθμιση.

trikaladay.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • παραγκας

    Το ακροατήριο έτσι και αλλιώς γελούσε όταν μιλούσε ο Σινάνης.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.