Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας για την ένταξη του έργου «Αντικατάσταση και επέκταση του δικτύου ύδρευσης Καλαμπάκας» στο ΕΣΠΑ

21 Ιανουαρίου, 2017 18:17 Επιμέλεια: /

sinanis + sizigos _DCE

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ το έργο «Αντικατάσταση και επέκταση του δικτύου ύδρευσης Καλαμπάκας». Ένα πολυπόθητο και αναγκαίο έργο, που εδώ και είκοσι χρόνια αποτελούσε στόχο όλων των δημοτικών αρχών.

Το εγκριθέν έργο, αποτελεί επιστέγασμα των συντονισμένων προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής και των υπηρεσιών του Δήμου Καλαμπάκας με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ώστε η μελέτη που συντάχθηκε άμεσα και έγκαιρα από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, να τύχει της ένταξης της και να ξεκινήσει η υλοποίηση της, το συντομότερο δυνατόν. Το έργο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΕΡΥΣΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ προϋπολογισμού 4.498.999,40 €, αποτελεί έργο ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της πόλης της Καλαμπάκας. Αποτελεί μία ακόμα ενέργεια της Δημοτικής Αρχής για την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας, με σκοπό τόσο την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών ύδρευσης, όσο και την βέλτιστη διαχείριση του υδατικού αποθέματος της περιοχής.

Οι δημότες μας, αποτελούν τους καλύτερους θεματοφύλακες της συνέχισης αυτής της σοβαρής και υπεύθυνης αναπτυξιακής δράσης και αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο, ότι όταν θέλουμε και ενώνουμε τις δυνάμεις μας, τότε σίγουρα μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

 

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας

Χρήστος Ν. Σινάνης

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Μαύρη Τουλίπα

    Στο ΕΣΠΑ εντάχτηκαν όλα τα έργα ύδρευσης αποχέτευσης των δήμων της Θεσσαλίας. Με τόσο επιστημονικό προσωπικό και ειδικούς συμβούλους που διαθέτει ο δήμος, αυτό έλειπε να μην συντάξετε έγκαιρα την μελέτη.

  • βραχνος προφητης

    Μουγκα στη στρουγκα βλεπω απ´ολες τις χηρες τις κακομοιρες.
    Οπως εχω ξαναπει, κουραγιο κοριτσια…

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.