Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας για την ένταξη του έργου «Αντικατάσταση και επέκταση του δικτύου ύδρευσης Καλαμπάκας» στο ΕΣΠΑ

admin
admin
21 Ιανουαρίου 2017, 18:17

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ το έργο «Αντικατάσταση και επέκταση του δικτύου ύδρευσης Καλαμπάκας». Ένα πολυπόθητο και αναγκαίο έργο, που εδώ και είκοσι χρόνια αποτελούσε στόχο όλων των δημοτικών αρχών.

Το εγκριθέν έργο, αποτελεί επιστέγασμα των συντονισμένων προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής και των υπηρεσιών του Δήμου Καλαμπάκας με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ώστε η μελέτη που συντάχθηκε άμεσα και έγκαιρα από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, να τύχει της ένταξης της και να ξεκινήσει η υλοποίηση της, το συντομότερο δυνατόν. Το έργο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΕΡΥΣΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ προϋπολογισμού 4.498.999,40 €, αποτελεί έργο ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της πόλης της Καλαμπάκας. Αποτελεί μία ακόμα ενέργεια της Δημοτικής Αρχής για την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας, με σκοπό τόσο την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών ύδρευσης, όσο και την βέλτιστη διαχείριση του υδατικού αποθέματος της περιοχής.

Οι δημότες μας, αποτελούν τους καλύτερους θεματοφύλακες της συνέχισης αυτής της σοβαρής και υπεύθυνης αναπτυξιακής δράσης και αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο, ότι όταν θέλουμε και ενώνουμε τις δυνάμεις μας, τότε σίγουρα μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

 

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας

Χρήστος Ν. Σινάνης

 

 

  • Μαύρη Τουλίπα

    Στο ΕΣΠΑ εντάχτηκαν όλα τα έργα ύδρευσης αποχέτευσης των δήμων της Θεσσαλίας. Με τόσο επιστημονικό προσωπικό και ειδικούς συμβούλους που διαθέτει ο δήμος, αυτό έλειπε να μην συντάξετε έγκαιρα την μελέτη.

  • βραχνος προφητης

    Μουγκα στη στρουγκα βλεπω απ´ολες τις χηρες τις κακομοιρες.
    Οπως εχω ξαναπει, κουραγιο κοριτσια…

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .