Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας από την μακρινή Κίνα

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
21 Σεπτεμβρίου 2017, 19:21

Ενθουσιασμένος δήλωσε στο Stagonnews.gr ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης από το ταξίδι του στην μακρινή Κίνα.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι η υποδοχή που περίμενε την Καλαμπακιώτικη αποστολή ήταν , υποδοχή Αρχηγού Κράτους ( με κόκκινο χαλί κ.λ.π.).

Είπε ότι τις ημέρες που βρίσκεται στην Κίνα , τα κανάλια της χώρας έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον , και ο ίδιος μίλησε σε αρκετά από αυτά.

<< ..Δεν περίμενα ποτέ τέτοια αντιμετώπιση και ενδιαφέρον από την Κίνα για την περιοχή μας . Έχει δοθεί πολύ μεγάλη έκταση ..>> ,  ανέφερε.

Η ολιγομελή αποστολή μουσικών του Δήμου , έκανε τους πάντες να σιγοτραγουδούν υπό τους ήχους του Καλαμπακιώτικου μπουζουκιού.

Η επίσκεψη στην Κίνα αφορά το έτος Ελληνοκινεζικής Φιλίας που είναι η φετινή χρονιά και ουδεμία σχέση έχει με το Υπουργείο Τουρισμού ή Πολιτισμού ( ανέφερε ο Δήμαρχος ).

Η Καλαμπακιώτικη αποστολή έχει καλεστεί κατευθείαν από τους Κινέζους , όπου καλύπτουν και τα έξοδα .

Μαζί με τους Καλαμπακιώτες υπάρχουν αποστολές από την Αίγυπτο , την Χιλή , την Αυστραλία , την Σενεγάλη και χθες από την Ισπανία.

Στην Καλαμπακιώτικη αποστολή συμμετέχει ο Δήμαρχος Καλαμπακας κος Σινάνης με την σύζυγο του κα Μάη , η Δημοτική Συμβουλος κα Λίλα Μπαντέκα και οι μουσικοί Αδάμος , Δριτσέλης και Λάσκου.

Η αποστολή επιστρέφει την ερχόμενη Τρίτη.

  • Touberlekis

    Το ότι η ενημέρωση περί τίνος πρόκειτε, ποιος τους κάλεσε, ποιοι και γιατί συμμετείχαν δεν έγινε πριν το ταξίδι της αποστολής τα λέει όλα . Τώρα κατόπιν εορτής μπορεί να δηλώνει ότι θέλει. Όποιος θέλει ας διαβάσει στην ιστοσελίδα http://www.greece-china2017.gr για τις εκδηλώσεις και να συγκρίνει……..

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .