Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας από την μακρινή Κίνα

21 Σεπτεμβρίου, 2017 19:21 Επιμέλεια: /

kina-thumb-large copy_DCE

Ενθουσιασμένος δήλωσε στο Stagonnews.gr ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης από το ταξίδι του στην μακρινή Κίνα.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι η υποδοχή που περίμενε την Καλαμπακιώτικη αποστολή ήταν , υποδοχή Αρχηγού Κράτους ( με κόκκινο χαλί κ.λ.π.).

Είπε ότι τις ημέρες που βρίσκεται στην Κίνα , τα κανάλια της χώρας έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον , και ο ίδιος μίλησε σε αρκετά από αυτά.

<< ..Δεν περίμενα ποτέ τέτοια αντιμετώπιση και ενδιαφέρον από την Κίνα για την περιοχή μας . Έχει δοθεί πολύ μεγάλη έκταση ..>> ,  ανέφερε.

Η ολιγομελή αποστολή μουσικών του Δήμου , έκανε τους πάντες να σιγοτραγουδούν υπό τους ήχους του Καλαμπακιώτικου μπουζουκιού.

Η επίσκεψη στην Κίνα αφορά το έτος Ελληνοκινεζικής Φιλίας που είναι η φετινή χρονιά και ουδεμία σχέση έχει με το Υπουργείο Τουρισμού ή Πολιτισμού ( ανέφερε ο Δήμαρχος ).

Η Καλαμπακιώτικη αποστολή έχει καλεστεί κατευθείαν από τους Κινέζους , όπου καλύπτουν και τα έξοδα .

Μαζί με τους Καλαμπακιώτες υπάρχουν αποστολές από την Αίγυπτο , την Χιλή , την Αυστραλία , την Σενεγάλη και χθες από την Ισπανία.

Στην Καλαμπακιώτικη αποστολή συμμετέχει ο Δήμαρχος Καλαμπακας κος Σινάνης με την σύζυγο του κα Μάη , η Δημοτική Συμβουλος κα Λίλα Μπαντέκα και οι μουσικοί Αδάμος , Δριτσέλης και Λάσκου.

Η αποστολή επιστρέφει την ερχόμενη Τρίτη.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Touberlekis

    Το ότι η ενημέρωση περί τίνος πρόκειτε, ποιος τους κάλεσε, ποιοι και γιατί συμμετείχαν δεν έγινε πριν το ταξίδι της αποστολής τα λέει όλα . Τώρα κατόπιν εορτής μπορεί να δηλώνει ότι θέλει. Όποιος θέλει ας διαβάσει στην ιστοσελίδα http://www.greece-china2017.gr για τις εκδηλώσεις και να συγκρίνει……..

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.