Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Τρικάλων Χρήστος Μπουλούμπασης για τις μεταβολές των σχολικών μονάδων

27 Ιουνίου, 2017 07:52 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Σχετικά με την Κοινή Διυπουργική Απόφαση που αφορά στις μεταβολές των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Τρικάλων και τις ανησυχίες που εκφράστηκαν στα Μ.Μ.Ε. επισημαίνουμε τα εξής:

Η οργανικότητα των σχολικών μονάδων ανέκαθεν ορίζεται με Υπουργικές Αποφάσεις με βάση τα όσα προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία.

Η λειτουργικότητα των σχολικών μονάδων ορίζεται από τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με βάση τις πραγματικές εκπαιδευτικές και παιδαγωγικές ανάγκες των μαθητών και υποστηρίζεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και το Υπουργείο Παιδείας. Για τον λόγο αυτόν, όλα τα σχολεία που αναφέρονται στη Διυπουργική Απόφαση όπως και όλα τα υπόλοιπα δημοτικά και νηπιαγωγεία του νομού Τρικάλων, με την έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς 2017-18, θα λειτουργήσουν με τις καλύτερες προβλεπόμενες εκπαιδευτικές και παιδαγωγικές προδιαγραφές. Το διδακτικό προσωπικό είναι ήδη επαρκέστατο και η αναστάτωση που καλλιεργείται είναι αδικαιολόγητη.

 

Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Τρικάλων

Χρήστος Μπουλούμπασης

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.