Ο Χρίστος Λιάπης για την εκλογή του φίλου του, Γιώργου Κατσαούνου στην 1η θέση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

26 Απριλίου, 2016 09:20 Επιμέλεια: /

IMG_2029

Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίζεται, μετά το 10ο τακτικό Συνέδριο της ΝΔ, ο γιατρός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης με τα αποτελέσματα της εσωκομματικής εκλογής των νέων μελών της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ο προσωπικός του φίλος και συνεργάτης στο γραφείο του Δημήτρη Αβραμόπουλου, από τα χρόνια του Υπουργείου Υγείας, Γιώργος Κατσαούνος εκλέχθηκε πρώτος σε ψήφους. Ο Χρίστος Λιάπης δήλωσε σχετικά:

«H πανηγυρική εκλογή του Γιώργου Κατσαούνου, καλoύ μου φίλου και συναδέλφου από τα χρόνια της θητείας μου ως Συμβούλου στο Γραφείο του Δημήτρη Αβραμόπουλoυ, στην πρώτη θέση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί μία περιφανή νίκη η οποία επιβραβεύει τον μοναδικό συνδυασμό αποτελεσματικότητας, ήθους, σεμνότητας και επάρκειας του πολιτικού αυτού ανδρός, κοντά στον οποίο σεμνύνομαι να αναφέρω πως διδάχτηκα και εγώ τις ποιοτικές πλευρές της πολιτικής. Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία και μία ακόμη πιο ξεχωριστή και δυναμική παρουσία και πορεία προσφοράς στην Παράταξη και την ιδιαιτέρα του πατρίδα, την Πρέβεζα. Η εκλογική του νίκη, μαζί με τη χαρά που έφερε σε όλους εμάς τους παλιούς του φίλους και συνεργάτες, αποτελεί και μία λαμπρή επιβεβαίωση της μεγάλης ποιοτικής αλλαγής που συντελείται στην κεντροδεξιά Παράταξη, με την Προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Γιατί τον Γιώργο, όπως και τον Πρόεδρό μας, κατά τον περασμένο Ιανουάριο, δεν τον ανέδειξαν πρώτο οι κομματικοί μηχανισμοί και οι παλαιοπαραταξιακές εκλογικές γραμμές, αλλά η ανόθευτη πολιτική έκφραση των Νεοδημοκρατών, η οποία θα μιλήσει και στις Εθνικές Εκλογές που έρχονται, ανοίγοντας δρόμους προσφοράς σε νέα πρόσωπα και χαράσσοντας ένα καλύτερο αύριο προσφοράς και δημιουργίας για την Πατρίδα.»

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.