Ο Χρήστος Κτενάς καταγγέλλει τον Δήμο Καλαμπάκας για εγκατάλειψη φιλοξενούμενων αδέσποτων σκυλιών

6 Ιουνίου, 2017 13:31 Επιμέλεια: /

filozoikos sillogos 4_DCE

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε σήμερα το πρωί δια του Ράδιο Σταγών ο Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου η ¨Στέγη ¨ Χρήστος Κτενάς.

Ο κος Κτενάς είναι ο άνθρωπος που έχει περισυλλέξει περισσότερα από 100 αδέσποτα σκυλιά και τα φιλοξενεί σε δικό του χώρο( του συλλόγου )  στην Καλαμπάκα. Από την άλλη ο Δήμος που είναι και αρμόδιος για τα αδέσποτα , έχει αναλάβει την σίτιση αλλά και την φαρμακευτική  περίθαλψη ( πράγμα που όπως ο ίδιος καταγγέλλει είναι ελλιπής )  των ζώων αυτών.

Οι σχέσεις όμως του Προέδρου με τον Δήμο Καλαμπάκας κατά καιρούς περνάει διάφορες φάσεις και δη καλές ή κακές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται κενά στην διαχείριση των συγκεκριμένων ζώων , με απρόβλεπτες συνέπειες.

Αυτό έγινε και το περασμένο πενθήμερο , όταν ο κος Κτενάς παρέδωσε στον Δήμο Καλαμπάκας την διαχείριση 15 σκυλιών που φιλοξενούνται σε Δημοτικές εγκαταστάσεις.

Ο κος Κτενάς κατήγγειλε ότι πέντε ημέρες ο Δήμος άφησε τα συγκεκριμένα ζώα χωρίς τροφή και νερό , με αποτέλεσμα να απειλούνται με αφυδάτωση ή και θάνατο.

Αν ο ίδιος δε μεριμνούσε ώστε τα ζώα να τραφούν και να ποτιστούν , η κατάσταση αυτών θα ήταν δύσκολη αφού ο Δήμος τα εγκατέλειψε .

Ερωτώμενος ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κος Παπαναστασίου ανέφερε ότι ο ίδιος είχε δώσει εντολή για περίθαλψη των ζώων αλλά δεν μπορεί να γνωρίζει αν αυτό έγινε και στην πράξη ( λόγω του ότι υπήρχε τριήμερο αργιών ) .

Πρόκειται για μια σοβαρή καταγγελία που αν όντως ευσταθεί τίθενται διάφορα ερωτηματικά για την ασφάλεια αλλά και την επιβίωση των συγκεκριμένων ζώων.

Πάντως ο κος Κτενάς είναι στην διάθεση οιανδήποτε υπηρεσίας  ( Αστυνομία , Δικαιοσύνη κ.λ.π. ), για να δώσει περισσότερα στοιχεία περί των γεγονότων.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.