Ο Χρήστος Γιαλιάς και επίσημα μεγαλομέτοχος του Α.Ο. Τρίκαλα

admin
admin
26 Αυγούστου 2015, 00:40

«Μετά από την δημόσια αποδοχή της πρότασής μου από τον Ερασιτέχνη, την Διοικούσα Επιτροπή, τους παλαίμαχους και τους οργανωμένους του Α.Ο Τρίκαλα να αναλάβω την ΠΑΕ, αποφάσισα οριστικά, να πάρω τις τύχες του ΑΟ Τρίκαλα στα χέρια μου. Έδωσα ήδη εντολή αύριο να βρίσκονται στα Τρίκαλα, το τιμ, οι ποδοσφαιριστές και το νομικό μου επιτελείο. Δεσμεύομαι να αποδείξω έμπρακτα, τις ειλικρινείς μου προθέσεις για τον ΑΟΤ, προκειμένου να ζήσουμε όλοι μαζί το όνειρο της ανόδου στην Super League.

Ζητώ την συστράτευση όλων των Τρικαλινών στη νέα προσπάθεια. Δύναμή μας είναι ο κόσμος μας».

Από την προσωρινή διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, είχε προηγηθεί η εξής  ανακοίνωση:

Μετά την δημόσια αποχώρηση του κ. Κουτσούρη της 17-08-2015, απευθύναμε δημόσια πρόσκληση σε οιονδήποτε ενδιαφερόμενο να καταθέσει πρόταση να αναλάβει την ομάδα και να καλύψει το μετοχικό της κεφάλαιο. Ως καταληκτική ημερομηνία, για λόγους νομικής και οικονομικής πρόνοιας προετοιμασίας της διαδικασίας, ετέθη η 22-08-2015. Μοναδική πρόταση, με συγκεκριμένα μάλιστα οικονομικά και πραγματικά δεδομένα, ήταν του κ. Χρήστου Γιαλιά. Η Διοικούσα Επιτροπή μετά τα παραπάνω και πάντα σε πνεύμα αγαστής συνεργασίας με τον Ερασιτέχνη, τους βετεράνους, τη Δημοτική αρχή, τους οργανωμένους αλλά και τους απλούς φιλάθλους της ομάδας, αυτονοήτως συστρατεύθηκε με την κυρίαρχη άποψη της πόλης και ολόκληρου του Νομού και αποδέχθηκε την πρόταση του κ. Γιαλιά, ατύπως από ημερών, όπως ενημέρωσε το επιτελείο του κ. Γιαλιά, και τυπικά και δημοσίως και δια της παρούσης.

Οιαδήποτε έτερη «πρόταση», δεν περιήλθε ποτέ επισήμως στην διοικούσα επιτροπή, θα ήταν δε ούτως ή άλλως εκτός προθεσμιών, οι δε φημολογούμενες «προτάσεις» ως μόνο στόχο έχουν τη διάλυση του ΑΟ Τρίκαλα, οι δε περιφέροντες αυτές θα φέρουν και το βάρος της οικείας ευθύνης.

Κατόπιν των παραπάνω η διοικούσα αναμένει την τελευταία επίσημη τοποθέτηση και συνάντηση με τον κ. Γιαλιά και το νομικό του επιτελείο, για να προχωρήσουν και ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .